19. kolo A-tým FK Lety - AFK Loděnice 4:0 (2:0)

29.04.2018 07:01

19. kolo FK Lety - Loděnice 4:0 (2:0) Chalupa, Dominik Kischer, Koníček, Rosenkranz

 

Sestava: Sňozík - Rosenkranz, Pospíšil, Josef Baubín, Marek Baubín - Šmerda (36. Janich, 63. Koníček), Kratochvíl, Jarolím, Dominik Kischer - Turek (46. Cipra), Chalupa


Domácí rozhodli utkání v úvodu a v klidu si dokráčeli pro tři body. Skóre otevřel v 1. minutě Chalupa, který si naběhl na pas Jarolíma a křižnou střelou nedal brankáři hostů žádnou šanci - 1:0. Druhou branku vstřelil ve 14. minutě Dominik Kischer, který před pokutovým územím převzal přihrávku Chalupy a střelou na zadní tyč skóroval podruhé - 2:0. Hosté se těžce vzpamatovávali z rychlého direktu a jejich hra trpěla spoustou nepřesností. Přesto mohli skórovat po chybě domácí obrany, ale střela z hranice pokutového území šla nad branku.
Druhý poločas byl podobný jako poločas první, domácí diktovali tempo hry. V 67. minutě byl faulován v pokutovém území Chalupa, ale rozhodčí tento zákrok neposoudil jako penaltu. Zvýšení skóre přišlo v 72. minutě, kdy střídající Koníček přehodil lobem vybíhajícího brankáře hostů - 3:0. Výsledek utkání určil v poslední minutě Rosenkranz, který obešel vše, co mu stálo v cestě a jeho přízemní střela skončila v síti - 4:0.