18. kolo: Mutějovice - FK Lety 5:1 (2:1)

25.04.2010 00:00 Mutějovice - FK Lety 5:1 (2:1) branka: Jůna
Hlavní roli sehrál rozhodčí Meho Berovič! Tento člověk poslal 14 hráčů a 2 funkcionáře na zbytečný výlet o vzdálenosti 152 km. Hosté se sice ujali vedení ve 2. minutě po kombinační akci, kterou zakončil brankou Jůna, ale pak se začali dít neuvěřitelné věci. V 16. minutě vstřelil Jablonský druhou branku, která nebyla uznána. Nikdo z přítomných neví proč (s výjimkou rozhodčího). Pomezní nemával postavení mimo hru, Jablonský nebyl v žádném kontaktu s kýmkoliv z domácího týmu. Do poločasu obdrželi hosté šest žlutých karet, a aby nebylo všemu konec, v 42. minutě odpískal rozhodčí penaltu, ze které domácí vyrovnali. O minutu později šli domácí do vedení po vymyšleném rohovém kopu.
Druhý poločas začal stejně, jak první skončil. V 50. minutě přišla druhá penalta a domácí odskočili na 3:1. Poté nechal rozhodčí Berovič vystřídat hostující hráče Jůnu, Hajdu a Turka - vždy po upozornění, že je jinak vyloučí. Hosté dostali v průběhu druhé půle další tři žluté karty. Domácí vstřelili další dva góly v posledních sedmi minutách z trestných kopů.
Kromě vynaložených nákladů na cestu tam a zpět, je ještě horší, že v týmu hráli tři dorostenci, kteří byli šokováni, co vše se v českém fotbale děje!