18. kolo dorost TJ Mongeo Podlesí - FK Lety 6:5 (3:4)

24.04.2017 09:32

V ofenzivně laděném zápase, ve kterém útočníci vyzráli nad obranami, padlo celkem 11 branek. Po několika zvratech nakonec přišla krutá prohra, utkání by více slušela remíza. Utkání se z důvodu nevyhovující hrací plochy v Podlesí odehrálo na umělé trávě v Příbrami.

Utkání začalo ihned zostra. Znovu jsme nezachytili vstup do utkání a již ve 14. minutě jsme prohrávali o dvě branky. Na to jsme rychle odpověděli a v 17. minutě snížil rozdíl ve skóre Hrdlička. Ve 22. minutě šli po naší chybě domácí opět do dvoubrankového vedení, ale o 4 minuty později skóroval Záhora a rázem to bylo zase o jedinou branku. Ve 31. minutě bylo srovnáno po dalekonosné střele Záhory. První obrat v zápase přišel ve 42. minutě, když se prosadil Hrdlička a do kabin jsme šli s jednogólovým náskokem – 3:4.

O poločase domácí udělali několik změn v sestavě a vystřídali svého gólmana. Útočný fotbal pokračoval a šance přiházely na obou stranách. Jednu z nich v 59. minutě zužitkoval Záhora a zvýšil náš náskok – 3:5. Domácí se s výsledkem nechtěli smířit a vystřídali několik hráčů a tím okysličili jejich síly. Domácí zvyšovali tlak a v rozmezí 12. minut otočili stav zápasu opět na svoji stranu - 6:5. Na případné vyrovnání nám nezbývaly síly a na další srovnání jsme se již nezmohli.

Pro nestranného diváka to byly gólové hody, pro nás ovšem další zbytečná ztráta bodů.

Branky: 3x Záhora, 2x Hrdlička