17. kolo A-tým FK Lety - FK Olympie Zdice 2:1 (1:0)

14.04.2019 06:30

17. kolo FK Lety - FK Olympie Zdice 2:1 (1:0) Pospíšil, Rosenkranz

 

Sestava: Sňozík - Rosenkranz, Pospíšil, Josef Baubín, Marek Baubín - Janich (73. Hruška), Kratochvíl, Dominik Kischer, Jiří Kischer (89. Krtek) - Chalupa (85. Koníček), Čermák

 

Hosté předvedli velmi kvalitní fotbal a domácí jim v tom velmi zdatně sekundovali. Již ve 2. minutě se do velké šance dostal Chalupa, uvolnil se v pokutovém území, jeho střelu brankář hostů vyrazil. Dvě minuty nato se po standardce dostal k míči nejrychleji hostující hráč, jeho přízemní prudkou střelu vyrazil Sňozík. O chvíli později nastřelili hosté z přímého kopu břevno! V 10. minutě si naběhl za obranu hostů Čermák, jeho střela však skončila nad. V 22. minutě po rohu hlavičkoval Pospíšil těsně vedle. Pět minut nato hosté zahrávali roh, míč orazítkoval tyč a následnou dorážku z bezprostřední blízkosti vyrazil reflexivně Sňozík! V poslední minutě první půle rozehrál Chalupa přímý kop na hlavu Pospíšila, který prodloužil míč do sítě - 1:0.
Druhý poločas byl stejně svižný jako první, v 54. minutě přehazoval Čermák vyběhnuvšího brankáře hostů, ale ten se stačil vrátit a míč chytit. Podobná situace se odehrála o čtyři minuty později, lob Chalupy skončil v rukavicích brankáře hostů. Domácí vstřelili svou druhou branku v 61. minutě, Rosenkranz si po autu zpracoval míč a jeho střela - centr ze 40 metrů skočil v šibenici - 2:0. Minutu nato mohl domácí uklidnit Chalupa, který sám před brankářem netrefil branku hostů. Nedáš - dostaneš opět zafungovalo, chvíli poté obešel hráč hostů Rosenkranze a jeho centr dorazil do sítě Krůta.  Hosté v závěru vyvinuli značné úsilí o vyrovnání, leč obrana domácích byla pozorná. Za zmínku stojí jen průnik do pokutového území hostujícího útočníka, ale jeho pokus skončil vedle branky domácích.

 

Příprava na utkání

20190413_145620[1].jpg (3939968)