16. kolo: Votice - FK Lety 4:1 (3:1)

07.04.2013 00:00 Votice - FK Lety 4:1 (3:1) Rada (pen.)

Sestava: Štěpán - Kratochvíl, Martin Janouš, Rosenkranz, Zýka - Turek, Philipp, Rada, Kolman - Jablonský (70. Jan Císař), Kalivoda

Domácí ještě minulou sezónu hrající divizi ve svižném a pohledném utkání zaslouženě získali vítězství. Od první minuty měli převahu a hned ve 2. minutě musel Štěpán vyrazit střelu domácích na roh. Hosté se poprvé osmělili v 10. minutě kdy si za obranu domácích naběhl Jablonský a byl v gólové šanci sražen. Z nařízené penalty šli hosté v 11. minutě Radou do vedení - 0:1. Domácí nepolevili a vypracovali si několik šancí, největší skončila ve 14. minutě na tyči hostující branky. V 17. minutě po nepřesném odkopu Zýky šel domácí útočník sám na Štěpána, který vyrazil míč na roh. Pak již přišlo gólové vyjádření domácí převahy, v 19. minutě ztratil míč na půli Rada, nedůrazný Janouš prohrál souboj a domácí útočník pohodlně vyrovnal. Domácí pokračovali v náporu a v 27. minutě po sérii nedůsledností v obraně hostů přehodil domácí útočník vyběhnuvšího Štěpána - 2:1. Aby nebylo všemu konec, v 30. minutě vystřelil z více než 20 metrů domácí Čupr a k překvapení všech zapadl míč na vlhkém povrchu do hostující branky - 3:1. Poté se hosté vzpamatovali a začali zaměstnávat domácí obranu. V 42. minutě prošel Kratochvíl přes tři domácí hráče, ale jeho střelu vyrazil domácí brankář na roh.
Druhý poločas byl ze strany hostů lepší, hra se vyrovnala. V 59. minutě odcentroval Zýka míč do pokutového území, brankář vyrazil před nabíhajícím Kalivodou, následná dorážka ale skončila po zákroku domácího brankáře v zámezí. Největší šanci hostů měl v 69. minutě Kolman, ale míč nezpracoval přesně a vybíhající domácí brankář jej vykopl na roh. Domácí měli šanci po rohu v 77. minutě, kdy odkopl míč před vlastní brankou na poslední chvíli Turek. V 85. minutě ukončili skóre utkání domácí, kdy po nepovedeném vystavení do offsidu domácí útočník zakončil své sólo na 4:1.