16. kolo: Komárov - FK Lety 1:5 (1:2)

08.04.2012 00:00 Zasloužené body zvenku! Komárov - FK Lety 1:5 (1:2) 2x Rada, 1x Zýka, Turek, Martin Jambor

Sestava: Friš - Koudela, Bezděk, Rada, Váňa (46. Martin Jambor) - Turek, Rosenkranz, Jablonský, Zýka - Onderka (76. Lukáš Jambor), Dynybil (80. Skučko)

Zasloužené body! Domácí zahájili náporem, ale žádnou velkou šanci si nevypracovali. Hosté se postupně osmělili a první příležitost měl v 15. minutě Zýka, jehož střelu vykopl z branky domácí obránce. V 17. minutě šli hosté do vedení, po přihrávce Jablonského za obranu skóroval přízemní střelou Zýka. Domácí získali mírnou převahu a v 22. minutě vytvořili závar před brankou, ale nakonec hosté odvrátili. V 24. minutě vystřelil domácí záložník z 20 metrů, ale míč těsně minul branku hostů. Hosté zvýšili v 29. minutě z penalty nařízené za ruku v pokutovém území, kterou proměnil Rada. Hosté poté nepochopitelně přestali hrát a domácí z trvalého náporu snížili v 34. minutě po centru do pokutového území. Další šanci měli domácí v 37. minutě, kdy postupoval útočník sám na branku, ale v poslední chvíli zachránil skluzem Váňa. V 38. minutě hasil další šanci domácích na brankové čáře Rada, který vykopl míč za již překonaným Frišem.
Druhý poločas byl již v režii hostů. V 54. minutě unikl hostující Onderka, ale domácí mu stačili na poslední chvíli odkopnout míč. Domácí měli jedinou šanci v 56. minutě, kdy po zaváhání Zýky střela z hranice pokutového území těsně minula tyč. V 59. minutě zvýšil po centu Rady na 3:1 Turek. Skóre se opět měnilo v 73. minutě, kdy pronikajícího Martina Jambora podrazil domácí brankář a z nařízené penalty opětovně skóroval Rada. V téže minutě byl za protesty a nesportovní chování vyloučen domácí kapitán. Závěrečný gól vstřelil Martin Jambor po přesné přihrávce Turka.