16. kolo: FK Lety - Žebrák 2:2 (1:0)

13.04.2009 00:00 Ani třetí jarní utkání nepřineslo domácím tolik potřebné tři body. Domácí prohospodařili dvoubrankové vedení a jen Zuska v brance domácích zachránil v závěru alespoň bod. FK Lety - Žebrák 2:2 (1:0) branky: 2x Kalivoda
Ani třetí jarní utkání nepřineslo domácím tak potřebné tři body. Domácí prohospodařili dvoubrankové vedení a jen Zuska v brance domácích zachránil v závěru alespoň bod. Od počátku se domácí natlačili před branku hostí a do 13. minuty si vypracovali tři gólové šance. Bohužel ani jedna nebyla přetavena v gólový efekt. Hosté zahrozili ve 14. minutě, ale Zuska nepříjemnou střelu vyrazil na roh. V 36. minutě po přihrávce Jůny skóroval Kalivoda.
Druhý poločas byl otevřenější ze strany hostí, kteří se snažili srovnat skóre. Ale byli to domácí, kdo zvýšili své vedení v 64. minutě po dorážce Kalivody. Hosté ale nesložili zbraně a využili nekoncetrovanosti domácích. O minutu později po již tradiční chybě v obraně domácích snížili na rozdíl jednoho gólu. Domácí se snažili rozhodnout utkání ve svůj prospěch, Kischer postupoval sám na branku hostí, ale svou šanci prováhal. Ale i hosté si vypracovali další šanci, kterou Zuska zlikvidoval. V 81. minutě po rychlém protiútoku hosté skóre srovnali. O tři minuty později mohli jít i do vedení, ale Zuska hlavičku z pěti metrů bravurně vyrazil. Závěr utkání byl hodně dramatický, ale ke změně skóre již nedošlo.