16. kolo: Choteč - FK Lety 3:2 (2:2)

08.04.2006 00:00 Vstup do jarní soutěže se FK Lety nepodařil. Choteč - FK Lety 3:2 (2:2) branky: Čermák, Šindelář
Vstup do soutěže se FK Lety nepodařil. Porážka od domácích, kteří šli za výhrou s větším úsilím, byla úplně zbytečná. Hned ve 2. minutě po rohovém kopu skóroval hlavou Čermák - 0:1. Domácí začali tlačit a do 5. minuty si vypracovali 2 gólové šance, ale obě 2 bravurně zlikvidoval brankář Petr Štěpán. Domácí vyrovnali v 27. minutě, kdy po chybě uprostřed hřiště se domácí natlačili před pokutové území a nepřesný rozhodčí nařídil trestný kop, ze kterého domácí skórovali. V 37. minutě se dostal k odraženému míči Šindelář a střelou k tyči zajistil hostům vedení 1:2. V 45. minutě se hosté dopustili další ztráty míče před brankou domácích a dlouhý centr podběhl brankář hostí - 2:2.
Druhý poločas již režíroval rozhodčí Verner, který domácím ohroženým sestupem odvedl nejen povinná procenta, ale i něco navíc. V 52. minutě se domácí ujali vedení. Zbytek utkání byl vyrovnaný, ale změnu skóre již nepřinesl.
Zůstává otázkou, zda proklamace o čistotě v českém fotbalu z nejvyšších míst ČMFS jsou nadále jen proklamacemi, když poměry v českém fotbale jsou stále stejné...