16. kolo Březnice - FK Lety 1:1 (1:0)

06.04.2014 00:00 Březnice - FK Lety 1:1 (1:0) Černý

Sestava: Štěpán - Jablonský, Rosenkranz, Turek, Boubín - Štěrba, Kratochvíl, Kolman, Janich (52. Černý) - Kalivoda, Paleta (73. Kustoš)

Hosté se dvěma dorostenci v základní sestavě vybojovali cenný bod. Hosté bez čtyř hráčů vstoupili do utkání váhavě, ale domácí též byli plni respektu. Po 20 minutách vzájemného oťukávání se odražený míč dostal na kopačku domácího útočníka, ale Kalivoda jej v posledním okamžiku srazil na roh. V 30. minutě zahrozili hosté, křižný centr vyrazil na dvakrát do bezpečí domácí brankář před dobíhajícím Kalivodou. O tři minuty později na centr Kalivody nabíhal Paleta, ale domácí stačili míč odvrátit na roh. V 37. minutě zlikvidoval pokus domácích z 20 metrů s obtížemi Štěpán. V 41. minutě unikl po křídle Paleta, na jeho centr nedosáhl dobíhající Kalivoda. O minutu později vystřelil zpoza pokutového území Kolman, ale brankář domácích se vytáhl, nebezpečnou střelu vyrazil na roh. Domácí šli dovedení v 44. minutě, kdy po několika zaváháních unikl domácí útočník a své sólo proměnil ve vedoucí gól - 1:0.
Druhý poločas začal snahou hostů o vyrovnání. V 54. minutě postupoval Paleta sám na domácího brankáře, ale pouze jej nastřelil. O dvě minuty později unikl po křídle Paleta, jeho centr hledal nabíhajícího Štěrbu, ale ten byl na malém vápně v poslední chvíli zblokován. Z protiútoku proletěl centr domácích na zadní tyč, kam si naběhl nikým nehlídán domácí útočník, ale k překvapení všech ze 7 metrů přestřelil prázdnou branku. V 60. minutě prudce odcentroval Boubín, centrovaný míč trefil zadní tyč domácí branky, odkud putoval po brankové čáře do přední tyče, kde jej následně stačil domácí brankář ukrýt v náručí! V 76. minutě vysunul Kratochvíl kolmou přihrávkou Kalivodu, který jej z voleje posunul před branku, kde nabíhající Černý zařídil vyrovnání - 1:1. Poté obě strany začali opatrně bránit, hosté se pokoušeli o vstřelení druhé branky, ale žádnou vážnější příležitost si již nevypracovali. Naopak mohli to být domácí, kdo rozhodl utkání, v 87. minutě nastřelili ze standardky tyč branky hostů.