14. kolo Jince - FK Lety 0:0 (0:0)

23.03.2014 00:00 Jince - FK Lety 0:0 (0:0)

Sestava: Štěpán - Šmerda (28. Rosenkranz), Janouš, Korbelář, Boubín - Turek (84. Kischer), Kratochvíl, Kolman, Černý - Kalivoda, Jablonský

Na těžkém terénu a za stálého deště spravedlivá remíza. Domácí pod dojmem nutného bodového zisku začali náporem. Hosté se vymanili z úvodního tlaku a v 10. minutě po úniku Kolmana mohl skórovat Kalivoda, ale míč mu nesedl a následně byl zblokován. Domácí ohrozili branku hostů v 17. minutě, ale střela po standardce šla nad. V 21. minutě kryl Štěpán nebezpečnou střelu domácích. V 38. minutě odvrátil Boubín na poslední chvíli přetažený centr domácích. V 44. minutě zahrozili hosté, ale z centru do pokutového území nic nebylo.
Druhý poločas zahájili hosté náporem, v 48. minutě odvrátili domáci v posledním okamžiku nebezpečný centr. V 50. minutě chytil domácí brankář střelu Jablonského. V 55. minutě po odvráceném rohu vystřelil domácí hráč z 20 metrů nad branku. V 58. minutě vyrazil Štěpán centr domácích, ale dorážka skončila nad brankou. V 62. minutě se po kombinaci dostal ke střele Kolman, ale míč skončil těsně nad břevnem domácí branky. V 64. minutě pronikl domácí útočník do pokutového území, kde se dostal ke střele, ale míč skončil z úhlu v boční síti. O minutu později vystřelil Černý, ale domácí brankář byl na místě. Hosté poté ovládli hru, snažili se o rozhodující gól, ale domácí spolehlivě bránili. Největší šanci měl Kratochvíl v 85. minutě, ale též trefil jen boční síť domácí branky. O minutu později zahrozili domácí z rychlého protiútoku, míč po střele z 13 metrů skončil těsně nad. Oba týmy si zaslouží bod a pochvalu za bojovnost v obtížných podmínkách.