14. kolo: Hořovicko B - FK Lety 1:1 (1:1)

25.03.2012 00:00 Vyrovnané utkání skončilo zasloužilou dělbou bodů. Hořovicko B - FK Lety 1:1 (1:1) Koudela

Sestava: Friš - Koudela, Bezděk (K), Rada, Dynybil - Turek, Rosenkranz, Jablonský, Zýka - Onderka (58. M.Jambor), Nesrovnal

Domácí měli prvních patnáct minut jasně navrch. Svou převahu korunovali ve 12. minutě po kolmici ve vedoucí gól. Tomu předcházela v 10. minutě povedená střela hostujícího Rosenkranze, ale domácí brankář vyrazil. V 11. minutě nastřelili domácí břevno hostující branky a o pár vteřin později dezorientovaný hostující Koudela trefil tyč vlastní branky. V 15. minutě střela hostujícího Zýky skončila těsně vedle domácí branky. V 23. minutě centr Rosenkranze vyrazil domácí brankář na roh, ze kterého hlavičkoval Rada nad branku. V 28. minutě se dostal do dobré příležitosti hostující Jablonský, ale domácí brankář jeho volej nohou vykopl. V 32. minutě podnikl hostující Bezděk výpad do domácí obrany, ale domácí brankář opět šanci zlikvidoval, vyrazil míč na břevno. V 37. minutě bylo vyrovnáno, odražený míč od domácí branky prudce napálil hostující Koudela a míč se od tyče dostal do domácí branky!
Druhá pětačtyřicetiminutovka začala náporem domácích, kteří si vypracovali dvě šance, ale obě střely skončili nad brankou hostů. V 61. minutě vyvezl míč hostující Dynybil, ale jeho střelu vyrazil domácí brankář. O další minutu se mohlo měnit skóre, ale střela domácích těsně minula branku. V 65. minutě vystřelil z úhlu střídající Jambor, ale opětovně domácí brankář vytěsnil míč do boční sitě. V 70. minutě se přes dva hráče skvěle uvolnil hostující Turek, ale domácí brankář byl proti změně skóre. Domácí v závěru získali převahu. V 74. minutě vyrazil nepříjemný centr hostující Friš. V 81. minutě hlavičkoval po standardní situaci hostující Rada těsně vedle. Největší šance se domácím naskytla v 89. minutě, kdy pomalou malou domů Rady doběhl domácí útočník, ale Friš dorážku nohama vyrazil a zachránil hostům jeden bod.