14. kolo dorost: Březnice - FK Lety 7:0 (4:0)

24.03.2012 00:00 Výsledek plně odpovídá úrovni zimní přípravy! Sestava: Geissler - Skučko, Váňa, Císař, Sklenář - Pulec, Janouš, Hejzlar, Ježek - Paleta, Štěrba(46. Janich)

Naše první mistrovské utkání dopadlo přesně podle očekávání. Utkání bez našich opor jako jsou Kustoš, Šimmer, Čermák, Tlustý se opravdu hrát nedá. Další průser je naše v uvozovkách excelentní zimní příprava. Dále také naše špatná parta, pokud se tomu vůbec dá říct parta, ale nazval bych to spíše jen partou kluků, co se jdou o víkendu proběhnout aby zahnali nudu. Ale co se týče zápasu tak zápas nezačal příliš dobře. Během prvních 7 minut jsme prohrávali po našich 3 hrubých chybách už 3:0 a to se zbytek zápasu hraje hodně špatně. Do poločasu jsme dostali ještě jednu branku. O poločase jsme si řekli, že nemáme co ztratit a že zkusíme dát rychlý gol, abychom se dostali do hry. Jenže opět našich prvních 5 minut byl náš konec. Inkasovali jsme dvě branky a už to bylo opravdu na ručník a nakonec jsme dostali ještě jednu branku. K utkání nemá cenu psát nijak dlouhé slohy a nějaké zbytečné popisování, protože si myslím, že výsledek 7:0 odpovídá za vše.
Příští kolo hrajeme na domácí půdě s Dalekými Dušníky a doufám, že si kluci uvědomí, že naše situace v tabulce není moc příjemná a že se usí začít vyhrávat a že proto udělají maximum.