13. kolo starší žáci TJ Slavia Louňovice - FK Lety 2:5 (1:1)

31.03.2018 13:01

První letošní venkovní zápas jsme odehráli se sousedy z tabulky z Louňovic. Zápas jsme zvládli a domácí tým jsme oloupili o všechny body.

Zápas se začal odvíjet podle našich představ. Hned v první minutě si vytvořil šanci Chvátal, ale zastavil ho milimetrový ofsajd. O pět minut později jsme se již radovali. Chvátal si nyní ofsajdovou linii pohlídal a svým únikem nás poslal do vedení – 0:1. V 10. minutě jsme trestuhodně opustili prostor před vápnem a domácí toho využili – 1:1. Ve zbytku poločasu jsme si vytvořili mnohem více šancí než domácí, avšak skóre se již nezměnilo.

Druhý poločas začali lépe domácí. Ve 40. minutě propasírovali míč za záda Kondáše a strhli vedení na svoji stranu – 2:1.  Vedení jim ale vydrželo pouze tři minuty. Ve 43. minutě zatáhl Chvátal míč až na brankovou čáru, odkud dokázal přehodit vyběhnuvšího brankáře – 2:2. Ve 47. minutě zahrával Mak trestný kop, jeho přímá střela skončila na břevně, ale odražený míč již Koštialik uklidil hlavou do branky – 2:3. Následně domácí zvýšili aktivitu a začali se dostávat do šancí, avšak s dobrým koncem pro nás. V 58. minutě zvýšil skóre Chvátal, který završil hattrick – 2:4. Poslední gól přidala Janichová, která hlavou změnila směr míče natolik, že gólman neměl šanci – 2:5.

Celý tým podal velice sympatický výkon, je vidět, že se vytvořila velice soudržná a kamarádská parta!

 

Branky: 3x Chvátal, 1x Janichová, Koštialik