11. kolo Nový Knín - FK Lety 1:4 (0:1)

03.11.2013 00:00 Nový Knín - FK Lety 1:4 (0:3) Kalivoda, Korbelář, Kratochvíl, Rosenkranz

Sestava: Štěpán - Šmerda, Martin Janouš, Korbelář, Rosenkranz - Turek (84. Kustoš), Kratochvíl, Kolman, Baubín (88. Váňa) - Kalivoda, Jablonský (86. Paleta)

Těžké utkání s třetím týmem tabulky. Zpočátku se oba týmy oťukávaly a čekaly na vážnější příležitost. První nastala v 10. minutě, kdy Rosenkranz našel přihrávkou za obranu nabíhajícího Jablonského, který ale na domácího brankáře nevyzrál. O dvě minuty později se situace opakovala, Baubín vysunul Kalivodu, který nadvakrát překonal domácího brankáře - 0:1. Domácí začali stupňovat svůj tlak, ale ten se zhodnotil pouze do série rohových kopů. Hosté se dostali před domácí branku v 22. minutě, kdy hlavička Korbeláře byla odvrácena na roh. Domácí měli nadále převahu a snažili se o vyrovnání. Mezi 26. a 29. minutou si vypracovali ze standardek dvě příležitosti, ale obě skončily mimo tyče hostující branky. Největší šanci měli domácí v 33. minutě, po kombinaci na hranici pokutového území se dostal ke střele domácí záložník, jehož přízemní střelu vyrazil Štěpán s námahou na roh. Hosté se před přestávkou vymanili z tlaku domácích a dvakrát ohrozili domácí branku mezi 35. a 42. minutou.
Po změně stran domácí více otevřeli hru a pokusili se o vyrovnání. V 52. minutě kryl nebezpečnou střelu z hranice pokutového území Štěpán. Hosté kontrovali v 55. minutě, Turek uvolnil Kalivodu, ale jeho pokus byl odvrácen na roh. Domácí zahrozili v 59. minutě, dorážku z úhlu z bezprostřední blízkosti vyrazil Štěpán na roh. Velkou příležitost na zvýšení náskoku měl v 62. minutě Kratochvíl, po narážečce se ocitl v pokutovém území domácích, ale přestřelil. V 67. minutě přihrál Baubín do dobré příležitosti Turkovi, jeho střelu vyrazil domácí brankář na roh. Po něm vstřelil svůj první gól v zelenočerných barvách prudkou ranou Kobelář - 0:2. O čtyři minuty později prakticky rozhodl Kratochvíl, jeho tečovaná střela z 20 metrů skončila v domácí síti - 0:3. Domácí měli gólovku o minutu později, po rychlém průniku po křídle prolétl míč podél brankové čáry a skončil v zámezí. V 75. minutě postupoval Kalivoda sám na domácího brankáře, ale neprostřelil jej. O tři minuty později snížili domácí z trestného kopu, povedená střela skončila v růžku hostující branky - 1:3. Hosté ale žádné další překvapení nepřipustili, v 84. minutě unikl Jablonský, v pokutovém území byl faulován a z nařízené penalty upravil Rosenkranz na konečných 1:4.