11. kolo dorost: Sedlčany - FK Lety 6:1 (3:0)

06.11.2011 00:00 Soupeř byl nad síly našeho oslabeného dorostu. Branka: Jakub Janouš SEDLČANY - FK LETY 6:1(3:0) branka: Jakub Janouš

Hodnocení: Geissler 8, Skučko 7, Kustoš 5, Císař 5, Šimmer 6, Sklenář 7, Janouš 9, Čermák N, Kult 6, Štěrba 5, Paleta 6, Ježek 5, Pulec 5, Neubauer 6, Sláma 6

Do utkání s druhým celkem tabulky jsme jeli ve velmi spráskané sestavě, kdy se omluvil Tlustý, Girga, Váňa, což jsou naši tři klíčoví hráči. Na naší hře se to projevilo hlavně u mladších kluků, kteří zatím nemají tolik zkušeností, aby je plnohodnotě nahradili. Každý jsme se obával, s čím na nás domácí tým vlítne, ale nebylo to až tak urputné tempo a nějak extra přesvědčující hra, která by vypovídala o umístění v čele tabulky. Domácí se dostali do vedení po našich třech hrubých chybách, kterých se málo kdy dopouštějí žáci. V naší hře chyběl asi nejvíc na středu hřiště David Váňa, i když musím vyzvihnout výkon jak Sklenáře, ale hlavně dnes výborně hrajícího Jakuba Janouše!

Do druhého poločasu, jsme nastoupili ještě v mladší sestavě a ukázalo se to jako chyba, kvůli inkasovaným dalším třem gólům. Jedinou naši branku vstřelil Janouš, který si dokonce na druhou půlku utkání vysloužil za odměnu kapitánskou pásku a vstřelil hezký gól. Chtělo by to, tak jak jste hráli druhou půlku utkání, hrát a bojovat po celý zápas a ne jen když se začne prohrávat. Ještě abych nezapomněl, velký dík si zaslouží výborně chytající Geissler, který, i když inkasoval 6 branek, tak ani za jednu nemohl, a spostu dalších ještě chytil.

Hlavu vzhůru a chtělo by to, kdybychom tuto půlku sezóny dohráli se zdviženou hlavou a mohli jsme se jeden druhému podívat do očí a ne si jen něco vyčítat!!!


Lukáš Rada