11. kolo dorost FK Lety - FK Slovan Kladno 3:2 (1:0)

22.10.2017 13:44

Sestava: Chvátal - Calda, Matoušek, Edl, Uriánek (88. Kosek) - Přib (60. Krtek), Květoň, Koníček - Záhora, Strnad (68. Tenkrát), Hrdlička (83. Vrátný)

I přes neslaný nemastný výkon zůstaly tři body doma.

V zápase, který nebyl příliš vzrušující, si první šanci vytvořil Hrdlička, jeho pokus brankář hostů vyrazil. V zakončení jsme měli nad hosty převahu, ale mnohokrát jsme byli příliš zbrklí a nepřesní. Ve 30. minutě nastřelil Hrdlička tyč. Ve 37. minutě vystřelil z úhlu Záhora, jeho oblouček ještě v brance neskončil, ale dorážka Hrdličky již ano – 1:0.

V 52. minutě hosté srovnali, nedůrazné obraně unikl útočník, který vsítil branku střelou na zadní tyč – 1:1. Rychlá odpověď přišla již za tři minuty. Rychlé přenesení hry z pravé strany od Přiba přes Květoně, který vyslal průnikovou přihrávku na Koníčka, který křižnou střelou strhl vedení opět na naši stranu – 2:1. V 60. minutě se opakovala podobná situace jako v 52. minutě a hosté opět vyrovnali – 2:2. Vítězný gól nakonec vzešel z kopaček Koníčka, který se rychle zorientoval ve vápně soupeře a odražený míč z rohového kopu uklidil na zadní tyč – 3:2.

Branky: 2x Koníček, 1x Hrdlička