10. kolo FK Lety - Petrovice 4:1 (3:0)

27.10.2013 00:00 FK Lety - Petrovice 4:1 (3:0) Baubín, Kolman, Jablonský, Turek

Sestava: Štěpán - Šmerda, Martin Janouš, Korbelář, Rosenkranz - Turek (80. Štěrba), Kratochvíl, Kolman, Baubín - Kalivoda, Jablonský (65. Janich)

Přesvědčivé vítězství po kvalitním výkonu. Hosté zahájili utkání náporem, vybojovali sérii rohových kopů, ale na druhé straně udeřili domácí. V 10. minutě vybojoval míč na půlící čáře Kolman, postupoval s ním na branku hostů a následně přihrál nabíhajícímu Baubínovi, který vstřelil první branku v letovském dresu - 1:0. Druhý gól vstřelil v 25 minutě Kolman, který dorazil Šmerdův centr do sítě - 2:0. Hosté zahrozili v 32. minutě, ale střela hostujícího útočníka skončila vedle domácí branky. Domácí zvýšili vedení v 37. minutě, střela vypadla hostujícímu brankáři k Jablonskému, který nezaváhal - 3:0.
Po přestávce si první příležitost vybojovali hosté v 54. minutě, křižný pas našel nabíhajícího útočníka, ale jeho volej skončil nad brankou. O čtyři minuty později poslal Rosenkranz dlouhý pas za hostující obranu, na míč si naběhl Turek a zvýšil na 4:0. V 68. minutě mohl zvýšit skóre Kalivoda, ale jeho střelu vyrazil hostující brankář. O dvě minuty později minul v jasné šanci před hostující brankou míč střídající Janich. Hosté snížili na přijatelný rozdíl osm minut před koncem, centr propadl k hostujícímu hráči, který sám před Štěpánem nezaváhal - 4:1. V 88. minutě ještě nastřelil Baubín tyč hostující branky.