10. kolo: FK Lety - Mníšek 1:3 (0:1)

27.10.2012 00:00 FK Lety - Mníšek 1:3 (0:1) Rada

Sestava: Geissler - Kratochvíl, Rada, Zýka, Rosenkranz - Turek, Jablonský, Hajda (50. Jakub Janouš), Kischer (84. Janich) - Martin Janouš, Martin Jambor (54. Friš)

Hosté byli po celé utkání lepší a zaslouženě si z umělky z Radotína odvážejí tři body. Hosté zaskočili domácí na malém hřišti presingem, důrazem před brankou a větším nasazením. Z počátku bylo utkání vyrovnané, ale postupem času získávali hosté mírnou převahu. V 5. minutě těsně minula střela Jablonského hostující branku. Hosté zahrozili v 9. minutě, po narážečce se ocitl hostující útočník před domácí brankou, ale Geissler jeho střelu vyrazil. V 25. minutě vyhrál Martin Janouš hlavičkový souboj, Jambor pohotově vystřelil, ale jeho střela byla zblokována na roh. V 31. minutě ze standardky nastřelili hosté břevno domácí branky. V 34. minutě opět dobře zasáhl Geissler, střelu po kombinaci hostů stačil vyrazit na roh. Domácí měli první vážnou příležitost v 36. minutě, míč putoval po ose Rosenkranz, Jablonský, centrovaný míč hlavičkoval Martin Janouš vedle hostující branky. Hosté vstřelili vedoucí gól do šatny v 44. minutě, Hajda neuhlídal hostujícího hráče, který ze samostatné akce prostřelil Geisslera - 0:1.
Druhý poločas začal náporem domácích, ale hosté se nenechali zaskočit. Za zmínku stojí pouze šance po střele Kratochvíla, která skončila rohovým kopem. Z něj hlavičkoval Turek, ale trefil pouze padajícího brankáře. V 65. minutě chyboval v rozehrávce Jablonský, ale hosté jeho zaváhání nepotrestali. V 74. minutě bylo rozhodnuto, po standardce zvýšili hosté hlavou na 0:2. Další šanci spálili hosté v 77. minutě, hlavička těsně minula domácí branku. Hosté dokonali dílo zkázy v 80. minutě, hostující hráč obešel vše, co mu stálo v cestě a pohodlně uklidil míč do branky - 0:3. Hosté polevili v koncentraci a domácí zkorigovali skóre, na centr Kratochvíla naskočil Rada a hlavou uzavřel výsledek utkání - 1:3.