1. kolo B-tým: FK Lety B - Jíloviště 0:4 (0:3)

25.08.2008 00:00 První mistrovské utkání v nové sezoně se jednoznačně nepovedlo a ukázalo spoustu nedostatků ve hře našeho béčka. V nedělním odpoledni za větrného počasí náš B-tým nastoupil v této sestavě:
Štěpán - Císař, Demjanenko R., Demjanenko M., Gregor - Černý (60. Mička), Šindelář, Škrleta
(80. Kárník), Tláskal(70. Miška) - Kapoun, Frolík

Utkání začalo v rozkouskovaném tempu neboť soupeř praktikoval hned od začátku velice tvrdou hru na tělo. Zejména útočná formace předváděla zákroky mnohdy za hranicí pravidel, které mnohdy rozhodčí ani nepostřehl. Po 10 minutovém "oťukávání" zahrozili hosté. Po krátké narážečce středem hřiště se snažil otevřít skoré hostující útočník. Jeho střela přes našeho obránce za hranící vápna se ale sotva vešla do ochranné sítě. Ve 20.min se však hosté dočkali. Nikým neatakovaný stoper proběhl po levé straně a křížem za obranou domácích našel v pohybu hostujícího kapitána - 0:1. Na druhý gól se nemuselo dlouho čekat. Po zdařilé akci hostí následovala prudká střela do horního růžku branky.Brankář neměl šanci 0:2.Hra se poté vyrovnala a došlo i na šance domácích, ale ty většinou končily zákroky hostujících obránců nebo po střelách mimo branku. Nadějnou šanci v 40.min pro domácí měl po zahravaném volném kopu Frolík, ale jeho střela z voleje z hranice penalty se odrazila od tyče. Ve 44.min se po dalším zákroku za hranicí pravidel dostali do šance a na dvakrát překonali Štěpána 0:3.
Druhý poločas po moc fotbalu nepřinesl. Hosté bránili výhodný výsledek a hrozili z rychlých protiútoků. Ze strany domácích stála za zmínku šance ze středu hřiště kdy Šindelář našel hezhou uličkou na hranici vápna Černého, tomu však míč utekl do zámezí.V 74.min se navíc hostům podařil kontr do otevřené obrany a křižnou střelou na vzdálenější tyč ještě zvýšili náskok 0:4. Na závěr ještě v 89 min. po krásné kombinaci z vlastní poloviny Kárníka s Šindelářem druhý jmenovaný střelu, z hranice malého vápna, mezi tyče neumístil.