9. kolo A-tým FK Lety - SK Tlustice 2:2 (1:1)

26.09.2021 06:48

9. kolo FK Lety - SK Tlustice 2:2 (1:1) Čermák, Měchura

 

Sestava: Sňozík - Janich (86. Krtek), Švejda (28. Marek Baubín), Cipra, Měchura - Král, Dominik Kischer, Hřebeček, Veselý (64. Kratochvíl) - Čermák, Kubata


Remíza je nakonec spravedlivá. Hosté se ujali vedení v 11. minutě, kdy hostující stopér překvapil Sňozíka z trestného kopu střelou z 25 metrů  - 0:1. Domácí odpověděli střelou Hřebečka v 27. minutě, ale brankář hostů byl na místě. Vyrovnání přišlo v 34. minutě, kdy hlavičku Hřebečka doběhl Čermák a střelou na zadní tyč vyrovnal - 1:1. Před přestávkou měli domácí dvě příležitosti, ale pokaždé něco chybělo ke skórování. V poslední minutě prvního poločasu unikl domácí obraně hostující útočník, ale jeho sólo skončilo těsně vedle branky.
Druhý poločas začal šancí neproměněnou Kubaty, kterého vysunul před branku hostů do šance Hřebeček. V 57. minutě došlo k nedorozumění v obraně domácích a po chybě Měchury se hosté ujali vedení - 1:2. Minutu nato vyrazil Sňozík další únik hostů před domácí branku. Vyrovnání mohlo přijít v 72. minutě, ale střela Hřebečka z hranice pokutového území těsně minula branku. Další šanci zlikvidoval brankář hostů 77. minutě, prudkou střelu Krále vyrazil a pak chytil dorážku Kubaty. V 80. minutě trefil Čermák v jasné šanci brankáře hostů. Hosté se v závěru už jen bránili, a pokud to bylo možné, zdržovali hru všemi prostředky. V 88. minutě po centru Krále hlavičkoval Měchura do břevna branky hostů. V nastavení v 93. minutě vyrovnal Měchura hlavou po centru ze strany - 2:2!