8. kolo A-tým SK Jince 1921 - FK Lety 1:4 (0:2)

26.09.2022 06:26

8. kolo SK Jince 1921 - FK Lety 1:4 (0:2) 2x Kustoš, 1x Hřebeček, vlastní

 

Sňozík - Šmerda, Švejda, Janich, Marek Baubín (42. Veselý) - Hřebeček (81. Krtek), Kratochvíl, Černý (84. Dominik Kischer), Jiří Kischer - Čermák, Kustoš (63. Koštialik)

 

Zasloužené body zvenku. První šanci měli domácí, po ztrátě míče na polovině hřiště podnikli rychlý protiútok, ale bez zakončení. Chvíli nato si naběhl na přetažený centr Čermák, ale domácího brankáře nepřekonal. V 23. minutě se po chybě v domácí obraně radovali hosté, domácí brankář a obrana se nedohodli a před nabíhajícím Jiřím Kischerem si domácí obránce vstřelil vlastní gól - 0:1. Domácí se snažili o srovnání skóre, ale Sňozík byl proti, vyrazil prudkou střelu do bezpečí. Další příležitost domácích skončiila po uvolnění v pokutovém území těsně vedle branky hostů. V 33. minutě zvýšili hosté svůj náskok, míč se dostal ke Kustošovi, který technickou střelou nedal domácímu brankáři šanci - 0:2. Těsně před přestávkou měli hosté velkou šanci na navýšení náskoku, domácí brankář však šanci Švejdy vyrazil. Z rychlého protiútoku se domácí dostali do jasné gólovky, ale prudkou ránu dokázal Sňozík vyrazit na roh.
V 51. minutě se s chutí hrající Kustoš dostal na hranici pokutového území ke střele, která skončila v síti domácí branky - 0:3. Hosté však dlouho neudrželi svoje čisté konto, v 62. minutě po centru do pokutového území a závaru před brankou dostal nakonec domácí útočník míč do sítě - 1:3. Poté unikl domácí obraně střídající Koštialik, jeho sólo z křídla však skončilo jen v boční síti. Domácí se nevzdali a vypracovali si tři šance, největší z nich zlikvidoval Sňozík, který vyrazil střelu z malého vápna! Za hosty potvrdil jejich vítězství v 72. minutě Hřebeček, který přízemní střelou na zadní tyč překonal domácího brankáře - 1:4. V závěru opět unikl Koštialik, obešel i brankáře, ale jeho střela z úhlu skončila opět v boční síti.