7. kolo A-tým SK Rapid Psáry - FK Lety 4:1 (1:0)

18.09.2022 07:12

7. kolo SK Rapid Psáry - FK Lety 4:1 (1:0) Kustoš

 

Junek - Šmerda, Švejda, Měchura, Marek Baubín - Kubata, Kratochvíl (80. Květoň), Kustoš (69. Veselý), Jiří Kischer (83. Krtek) - Čermák, Koštialik


Utkání s vedoucím týmem tabulky rozhodly individuální chyby na straně hostů. Domácí začali náporem, ze kterého zahrozili bezprostředně dvakrát, ale jednou šla hlavička vedle branky, podruhé skončila hlavička po rohu na břevně. Hosté se postupně osmělovali a vyrovnali hru. Ve 13. minutě vystřelil zpoza pokutového území Koštialik, jeho přízemní střelu stačil vyrazit brankář domácích. O chvíli později trefil po rohovém kopu odražený míč Čermák, jeho střela skončila na tyči domácí branky. Poté se dvakrát vyznamenal Junek, v obou případech vyrazil nepříjemné střely domácích. V 43. minutě se domácí po rohu ujali vedení, odražený míč hlavičkoval domácí hráč do branky - 1:0.
Po přestávce se domácí snažili o navýšení náskoku, ale Junek dvakrát svými zásahy nedovolil změnu skóre. V 56. minutě zachytili domácí špatnou rozehrávku hostů a svůj rychlý protiútok zakončili přesně - 2:0.  Dvě minuty nato snížil po rohovém kopu hlavou Kustoš - 2:1. Hosté se tlačili před branku domácích, ale žádná gólovka se nezrodila a tak udeřili domácí. Sólo domácího útočníka přes tři hráče skončilo v 66. minutě v síti - 3:1. Chvíli nato neodvrátila dezorientovaná obrana hostů přízemní centr a domácí hráč pohodlně skóroval - 4:1. Zbytek utkání se již jen dohrával, hostům nebyla uznána branka za hru rukou a domácí spálili ještě jednu gólovou šanci. Herně byli hosté domácím vyrovnaným soupeřem, ale fatální individuální chyby v obraně a nedůraz před brankou rozhodli o vysoké výhře domácích.