7. kolo A-tým FK Lety - MFK Dobříš B 3:0 (1:0)

12.09.2021 15:01

7. kolo FK Lety - MFK Dobříš B 3:0 (1:0) Chalupa, Veselý, Švejda

 

Sestava: Sňozík - Janich, Švejda, Cipra, Marek Baubín (22. Veselý) - Měchura, Dominik Kischer, Hřebeček (55. Kratochvíl), Jiří Kischer (82. Krtek) - Čermák (86. Květoň), Chalupa (76. Kubata)


Cenné a důležité vítězství nad soupeřem, který do tohoto kola nepoznal hořkost porážky. Po počátečním oťukávání domácí využili první příležitost ke skórování. Po rozehraném rohovém kopu si na centr Švejdy naskočil Chalupa a hlavou otevřel skóre - 1:0. Chvíli nato se uvolnil na hranici pokutového území Hřebeček, jeho přízemní střelu vyrazil brankář hostů na roh. Hosté zahrozili v 27. minutě, po nepřesném odkopu se dostali do pokutového území domácích, ale střela skončila nad brankou. O dvě minuty později pronikl Čermák do pokutového území a jeho pokus zlikvidoval brankář hostů. Před přestávkou hosté se prokombinovali až před branku domácích, ale Sňozík rychlým vyběhnutím šanci zlikvidoval.
Druhá polovina začala snahou hostů o vyrovnání. Největší šanci měli v 49. minutě, kdy po rychlém a dlouhém autovém vhazování postupoval útočník hostů sám na Sňozíka, ale jeho střela těsně minula branku. Chvíli poté se uvolnil Chalupa, jeho střela šla těsně vedle branky. V 67. minutě vyzkoušel Švejda brankáře hostů z trestného kopu, který jeho střelu vyrazil. Devět minut nato, se do velké šance dostal střídající Kubata, ale jeho šanci zlikvidoval brankář hostů. V 78. minutě zvýšil Veselý, který nejrychleji doběhl vyraženou střelu a z úhlu překonal brankáře hostů - 2:0. Skóre uzavřel Švejda, který z trestného kopu z 25 metrů trefil horní roh branky hostů - 3:0.