6. kolo A-tým FK Lety - SK Horymír Neumětely 1:0 (0:0)

11.09.2022 06:38

6. kolo FK Lety - SK Horymír Neumětely 1:0 (0:0) Kustoš

 

Sňozík - Šmerda (65. Veselý), Švejda, Cipra (36. Marek Baubín), Janich (70. Kubata) - Měchura, Kratochvíl, Hřebeček (89. Kustoš), Jiří Kischer (75. Krtek) - Čermák, Chalupa


Vyrovnané utkání rozhodli domácí v poslední minutě! První šanci měli hosté v 17. minutě, hlavička ale skončila nad brankou. Domácí kontrovali a v 20. minutě hlavičkoval Šmerda po rohu do tyče branky hostů. Pár minut nato tečovanou střelu ve zdi stačil vyrazit brankář hostů na roh. Hosté s velkou výškovou převahou byli nebezpeční ze vzduchu a o chvíli později po rohu vyrazil Sňozík hlavičku na tyč a poté domácí odklidili míč do bezpečí.
Druhý poločas byl podobný tomu prvnímu, hrál se vyrovnaný fotbal s minimem šancí na obou stranách. V 54. minutě pronikl hostující útočník do pokutového území a jeho střela skončila na tyči. Další šance hostů zůstala nevyužita, když prudký přízemní centr nestačil nikdo z hostů dorazit do sítě. V 78. minutě měli domácí několik příležitostí v pokutovém území, ale nikdo z nich nedotlačil míč do sítě, nakonec střelu Čermáka z bezprostřední blízkosti vyrazil brankář hostů na roh. V 90. minutě si zpracoval střídající Kustoš míč před pokutovým územím hostů a jeho střela po zemi se odrazila od tyče do branky - 1:0.