4. kolo A- tým Ligmet Milín - FK Lety 4:1 (1:0)

22.08.2021 06:37

4. kolo Ligmet Milín - FK Lety 4:1 (1:0) Měchura

 

Sestava: Sňozík - Janich, Švejda, Měchura, Marek Baubín - Král, Kratochvíl (82. Koštialik), Dominik Kischer, Jiří Kischer (60. Veselý) - Hřebeček (69. Kubata), Jarolím


Krutý výsledek pro hosty! Pohledné otevřené utkání hrané na nádheném trávníku bylo od prvních minut snahy obou týmů o ofenzivní hru. Ve 2. minutě neproměnil hostující Král velkou příležitost, domácí brankář jeho šanci zmařil. Domácí se dostali do vážnější šance v 17. minutě, tečovaný prudký centr se stočil do branky, Sňozík byl pozorný a vyrazil jej na roh. Dvě minuty nato trefil z trestného kopu Jarolím tyč domácí branky. Domácí hra plná rychlých protiútoků přinesla velkou šanci, ale střela domácího útočníka skončila vedle. V 33. minutě unikl Jarolím, jeho prudkou střelu vyrazil domácí brankář. O dvě minuty později se radovali domácí, po kombinaci v pokutovém území se domácí Rom ocitl sám před Sňozíkem a své sólo zakončil do odkryté branky - 1:0. Další dvě šance měli domácí před přestávkou, ale pokaždé skončil míč mimo branku. Na druhé straně spálil Král dvě velké šance hostů, jeho hlavička i sólo skončily též mimo branku.
Druhý poločas začal náporem domácích, kteří svůj nápor zúročili v 54. minutě v druhou branku, kdy prudká střela z úhlu propadla Sňozíkovi do sítě - 2:0. Chvíli nato Švejda se uvolnil na hranici pokutového území, ale domácí brankář s vypětím všech sil vyrazil jeho pokus. V 60. minutě si naběhl Měchura na centr a jeho hlavička se otřela o břevno domácí branky! V 67. minutě přihrál Veselý pod sebe a Měchura neměl problém dorazit míč do domácí branky - 2:1. Od této chvíle se domácí začali obávat o výsledek. Pár minut nato došlo ke střetu Švejdy s domácím obráncem v pokutovém území domácích, důrazný atak domácího hráče však zůstal bez odezvy rozhodčího. Poté spálil Král další svou příležitost, jeho střelu unitř pokutového území vyrazil dobře chytající brankář. Domácí dali třetí a rozhodující gól po rychlém protiútoku v 75. minutě 3:1. V 83. minutě neproměnil smolař zápasu Král svou další velkou šanci. V 88. minutě skončil trestňák Jarolíma těsně vedle domácí branky a domácí z protiútoku zvýšili svůj náskok - 4:1. Pohledné utkání plné šancí vyhráli domácí, kteří byli produktivnější a efektivnější v zakončování svých příležitostí.