4. kolo A- tým FK Lety - MFK Dobříš B 1:2 (0:1)

28.08.2022 05:52

4. kolo FK Lety - MFK Dobříš B 1:2 (0:1) Veselý

 

Sňozík - Janich, Švejda, Cipra (30. Květoň), Měchura - Čermák, Kratochvíl, Hřebeček (69. Krtek), Veselý - Kubata, Chalupa

 

Nepovedená premiéra! Domácí měli první příležitost již ve 3. minutě, ale Čermákova střela se nevešla mezi tři tyče. Hosté kontrovali chvíli nato, po narážečce unikl útočník hostů, ale Sňozík rychlým vyběhnutím vyrazil jeho střelu. Další šanci hostů po centru a hlavičce vyrazil Sňozík na roh. V 18. minutě se ujali hosté vedení, Kubata na polovině špatně přihrál, Janich zaváhal s odkopem a útočník hostů prostřelil Sňozíka - 0:1. Chvíli nato vyrazil brankář hostů tvrdou střelu Hřebečka na roh. Po chvíli si naběhl Hřebeček na autové vhazování, jeho oblouček přes brankáře však vyhlavičkoval obránce hostů z branky.
Po přestávce měli hosté tutovku, ale Sňozík vyrazil sólo útočníka hostů na roh. V 52. mintě ztratil míč Hřebeček před pokutovým územím, následovala přihrávka na Dorta, který pronikl do pokutového území domácích a přesnou střelou navýšil vedení hostů - 0:2. V 67. minutě našel Chalupa křižnou přihrávkou nabíhajícího Veselého, který nedal brankáři hostů šanci - 1:2. Nápor domácích po vstřelené brance se stupňoval, chvíli nato hlavičkoval do branky hostů Čermák, ale gól nebyl uznán pro postavení mimo hru. V 74. minutě po přesném centru skončila hlavička Kubaty na břevně branky hostů! Po chvíli zlikvidoval brankář hostů další šanci Kubaty. V posledních desti minutách utkání spálili další přiležitosti domácích Kratochvíl, Květoň a v poslední minutě Měchura a tak domácí spolkli hořkou pilulku z produktivity.