3. kolo A-tým FK Lety - SK Petrovice 4:2 (1:2)

20.08.2023 13:48

3. kolo A-tým FK Lety - SK Petrovice 4:2 (1:2) 2x Koštialik, 1x Veselý, Černý

 

Štěpán - Kratochvíl (72. Holý), Švejda, Janich, Měchura - Dominik Kischer, Černý, Pechar, Poslední (90. Krtek) - Koštialik (86. Ward), Veselý (90. Květoň)


Vstup do sezóny domácím po obratu v druhé půli vyšel. Poprvé zahrozil domácí Měchura, jeho hlavička však skončila nad brankou hostů. V 8. minutě se již domácí radovali, Černý vyslal do brejku Veselého, který sám před brankářem hostů nezaváhal - 1:0. Poté šla ještě střela Veselého těsně mimo tři tyče a poté hosté se začali otrkávat. Po 30. minutě dokázali po zaváhání domácí obrany během pěti minut skóre otočit. Těsně před přestávkou vyrazil brankář hostů hlavičku Měchury na roh.
Druhý poločas začal vyrovnávací brankou Černého, který si navedl míč k pokutovému území hostů a přízemní střelou překonal brankáře - 2:2. Domácí pokračovali v náporu a v zahazování šancí. Své gólové příležitosti postupně neproměnili , Pechar, Měchura, znovu Pechar a Poslední. V 80. minutě si na přihrávku Pechara naběhl Koštialik a svůj únik zakončil gólem - 3:2. Další šanci střídajícího Holého vykopl obránce hostů před brankovou čárou. V 86. minutě se opakovala situace z 80. minuty, Koštialik po přihrávce Holého přesně zakončil - 4:2. V závěru vyrazil ještě brankář hostů nebezpečnou střelu Holého na roh.