3. kolo A-tým FC Jílové - FK Lety 5:0 (4:0)

01.09.2022 06:41

3. kolo FC Jílové - FK Lety 5:0 (4:0)

 

Sňozík (46. Junek) - Kratochvíl, Švejda, Měchura, Janich - Čermák, Květoň, Hřebeček (66. Krtek), Veselý - Chalupa (62. Koštialik), Kubata (80. Kunášek)

 

Odložené utkání bylo hrou kočky s myší hlavně v první pětačtyřicetiminutovce. Domácí přehráli hosty ve všech činnostech a zaslouženě se dostali do čela tabulky. Do vedení šli domácí již ve 3. minutě, kdy hlavička domácího útočníka skončila na břevně a dorážka skončila v síti - 1:0. V 18. minutě nezachytili hosté míč po křídle a z následné zpětné přihrávky skórovali domácí podruhé - 2:0. Chvíli nato se dostal do šance Janich, ale jeho střela z úhlu skončila v boční síti domácích. Domácí pokračovali v převaze a v 30. minutě po vyběhnutí Sňozíka skončil dlouhý lob v sítí potřetí - 3:0. Dílo zkázy v prvním poločasu dokonali domácí v 35. minutě, kdy si rozehrávku Kubaty zpracoval domácí hráč a střela z dálky zapadla do branky hostů počtvrté - 4:0.
Druhý poločas se jen dohrával, oba týmy postupně vystřídali a tempo zmírnilo. Domácí přidali pátou branku po rohu hostů, kdy podnikli rychlý protiútok do oevřené obrany a uzavřeli skóre utkání - 5:0. Hosté se snažili zkorigovat výsledek, ale dva úniky Koštialika nakonec neskončily gólem.