26. kolo A-tým FK Lety - FK Králův Dvůr B 3:3 (1:2)

27.05.2024 07:48

26. kolo FK Lety - FK Králův Dvůr B 3:3 (1:2) 2x Poslední, 1x Švejda

 

Sňozík - Švejda, Kuzhalev, Cipra, Jiří Kischer - Dominik Kischer, Kratochvíl (27. Koštialik), Pechar, Poslední - Veselý (88. Janich), Balážik


Domácí hned v úvodu ohrozili branku soupeře, prudkou střelu Švejdy z trestného kopu vyrazil brankář hostů. Vzápětí udělal hrubku domácí Kuzhalev, jeho rozehrávku zachytil před brankou útočník hostů a pohodlně skóroval - 0:1. Následně se uvolnil domácí Veselý, ale jeho střela těsně minula branku. Hosté měli poté jasnou gólovku, únik hráče hostů včasným vyběhnutím zkomplikoval Sňozík a zpětnou přihrávku z úhlu zlikvidovala domácí obrana. V 30. minutě vystřelil z úhlu Poslední, jeho prudkou střelu na přední tyč tečoval obránce hostů a míč skončil v síti - 1:1. V 37. minutě po standardce opět zaváhala domácí obrana a vyražený míč Sňozíkem dorazil dobíhající hráč hostů - 1:2.
Po přestávce v 48. minutě unikl po křídle Koštialik, na jeho přízemní centr si naběhl Poslední a dorážkou na zadní tyč vyrovnal - 2:2. Hosté šli opětovně do vedení v 54. minutě, kdy na nedůrazný odkop naběhl hráč hostů a potřetí skóroval - 2:3. Než se domácí vzpamatovali z šoku, hosté měli další dvě gólovky, první z nich zablokovala domácí obrana na hranici malého vápna, druhou vyrazil nohou Sňozík. V poslední dvacetiminutovce vystupňovali domácí tlak a hosté bránili svůj náskok. Velkou šanci měl po rohu Kuzhalev, který hlavou trefil obránce hostů před brankovou čárou. Další příležitost Koštialika vyrazil brankář hostů na roh. Následně hosté dvakrát vykopli míč směřující do branky těsně před brankovou čárou. V 88. minutě se domácí konečně dočkali na křižný pas si naběhl Švejda a střelou na zadní tyč vyrovnal - 3:3. Po divoké průběhu utkání nakonec spravedlivá dělba bodů.