25. kolo A-tým FK Lety - AFK Loděnice 2:1 (2:0)

21.05.2023 08:23

25. kolo FK Lety - AFK Loděnice 2:1 (2:0) Koštialik, Kubata

 

Sňozík - Švejda, Pechar, Janich, Měchura - Veselý, Kratochvíl, Černý, Kubata (70. Krtek) - Koštialik (90. Květoň), Skácel

 

V úvodních minutách neproměnili domácí dvě šance, jak Kubata tak Skácel nemířili přesně. Hosté se osmělili a během osmi minut měli tři gólovky, kdy poslední z nich skončila na tyči domácí branky. Chvíli nato spálil po úniku tutovku domácí Koštialik. V 27. minutě se již Koštialik dočkal, po přihrávce Veselého se ocitl před brankářem hostů a nedal mu žádnou šanci - 1:0. O šest minut později se v pokutovém území dostal před brankáře hostů Veselý, jeho pokus brankář vyrazil, ale na dorážku Kubaty už nestačil - 2:0. Do přestávky ještě zahrozili dvakrát domácí a jednou hosté, ale skóre se nezměnilo.
Po přestávce nastřelil po přihrávce Skácela Koštialik břevno branky hostů! Po chvíli byla další příležitost Koštialika na poslední chvíli zblokována na roh. Hosté v 71. minutě po průniku po křídle a přízemním centru snížili na 2:1. Závěr byl nervózní, hosté se snažili o vyrovnání, ale žádnou gólovku si již nevypracovali. V nastavení se ocitl sám před brankářem hostů Květoň, ale z jasné pozice branku přestřelil.