23. kolo A-tým FK Lety - Union Cerhovice 5:3 (3:0)

07.05.2023 07:06

23. kolo FK Lety - Union Cerhovice 5:3 (3:0) 3x Skácel, 1x Kubata, Koštialik

 

Sňozík - Dominik Kischer, Cipra (46. Švejda), Janich, Měchura - Veselý, Kratochvíl, Černý (68. Květoň), Skácel - Polák (28. Kubata), Vrzal (27. Koštialik)

 

Domácí se hned v úvodu mohli ujmout vedení, sólo Poláka však skončilo nad brankou. Hosté vzápětí kontrovali, stražená střela skončila na tyči domácí branky. Poté měli hosté další dvě příležitosti, první vyrazil Sňozík na roh, druhá skončila opět na tyči domácí branky. V 26. minutě posunul Černý kolmicí míč Skácelovi, který obešel brankáře hostů a nadvakrát dopravil míč do sítě - 1:0. Nápor domácích pokračoval a v 34. minutě po přízemním centru zvýšil Kubata na 2:0. Chvíli nato našel přízemní centr Skácela, kterému gólovku vyrazil brankář hostů. V 43. minutě zakončil produktivní poločas domácích opět Skácel, který zakončil sólo Koštialika do prázdné branky - 3:0.

Po přestávce se pokusili hosté o zkorigování výsledku a v 55. minutě po standardce snížili hlavou na 3:1. Hned nato vyrazil Sňozík nepříjemnou střelu hostů. Udeřilo však na druhé straně, v 57. minutě unikl obraně hostů Koštialik, našel zpětnou přihrávkou Skácela, který při svém prvním startu v zelenočerném dresu dosáhl hatricku - 4:1. Deset minut nato, presující Koštialik sebral míč brankáři hostů a zakončil do prázdné branky - 5:1. Poté ještě neproměnil Koštialik další šanci, brankář hostů vyrazil jeho střelu. Vzápětí hosté po průniku domácí obranou snížili na 5:2. Poté promarnil jasnou šanci Měchura, po centru skončila jeho hlavička na zadní tyči vedle odkryté branky. Hosté v 87. minutě upravili na konečných 5:3, dvě prudké střely stačil Sňozík vyrazit, ale na dorážku z úhlu už byl krátký.