22. kolo A-tým FK Lety - MFK Dobříš B 3:1 (2:0)

28.04.2024 06:09

22. kolo FK Lety - MFK Dobříš B 3:1 (2:0) Pechar, Balážik, Poslední

 

Štěpán - Kratochvíl (84. Janich), Švejda, Kuzhalev, Jiří Kischer - Dominik Kischer, Černý, Pechar, Poslední - Balážik, Veselý (88. Měchura)

 

I přes festival zahozených šancí vybojovali domácí tři důležité body. V 5. minutě odcentroval Pechar ze standardky prudký míč, který proletěl malým vápnem a zapadl do sítě - 1:0. V 11. minutě uvolnil Pechar kolmicí Balážika, který své sólo úspěšně zakončil - 2:0. Chvíli nato se uvolnil na hranici pokutového území Pechar a nastřelil tyč branky hostů. Domácí pokračovali v náporu a další příležitost skončila po hlavičce Kuzhaleva vedle branky. Před přestávkou vyrazil brankář hostů nebezpečnou střelu Veselého na břevno.
Druhý poločas začal dvěma šancemi hostů, první vyrazil Štěpán nohou do útočníka hostů a od něj se míč odrazil do zámezí. Hosté vzápětí zahrávali roh a dobře kopnutý míč proletěl skrz malé vápno a ke štěstí pro domácí jej nikdo nedorazil do branky. Pravidlo nedáš - dostaneš opět zafungovalo, z rychlého protiútoku v 51. minutě doputovala zpětná přihrávka až k Poslednímu, který zvýšil na 3:0. O chvíli později nastřelil Veselý tyč branky hostů. Převaha domácích pokračovala a po dalším centru hlavička Pechara orazítkovala břevno a Balážik z dorážky trefil jen brankáře hostů. Poté ještě dobře chytající brankář hostů vyrazil přízemní střelu Dominika Kischera na roh. Další velkou šanci Veselého zmařil brankář hostů chvíli nato. V 76. minutě po zbytečném faulu v pokutovém území zahrávali hosté pokutový kop, který upravil skóre utkání na 3:1.