16. kolo A-tým FK Lety - FC Jílové 2:2 (2:1)

12.06.2023 06:12

16. kolo FK Lety - FC Jílové 2:2 (2:1) 2x Koštialik

 

Sňozík - Kratochvíl (85. Květoň), Švejda, Janich, Dominik Kischer - Kubata (65. krtek), Pechar, Černý, Veselý (71. Holý) - Koštialik, Skácel


Svižné utkání již bez nerozity. Domácí začali utkání náporem, hned úvodu uvolnil Veselý Skácela, kterému brankář hostů vyrazil tutovku do bezpečí. Chvíli na to vyrazil brankář hostů míč za obranu ke Skácelovi, jehož lob minul opuštěnou branku. Hosté poté kontrovali, ale Sňozík byl na místě. Vedení se ujali hosté v 28. minutě, kdy se míč po rohovém kopu dostal k nekrytému hráči, který jej bez problémů dorazil do sítě - 0:1. O minutu později bylo vyrovnáno, Koštialik si naběhl na přihrávku Veselého a prostřelil brankáře hostů - 1:1. V poslední pětiminutovce nejprve vychytal Sňozík útočníka hostů, chvíli na to únik hostů zachránil na poslední chvíli Koštialik a hned z protiútoku skórovali domácí, na přízemní pas Černého si naběhl Koštialik a podruhé nedal brankáři hostů šanci - 2:1.
Druhý poločas začal velkou příležitostí Skácela, jehož střelu vyrazil brankář hostů. O pár minut později vyrazil prudkou střelu Švejdy z trestného kopu brankář hostů. Nedáš - dostaneš, opět platilo. Z protiútoku se po rohu a zmatku v pokutovém území domácích dostal k dorážce hráč hostů a srovnal - 2:2. Hosté dostali křídla a vypracovali si dvě šance, které však stačila obrana domácích odvrátit. Čtvrthodinu přd koncem unikl obraně hostů Koštialik, udělal kličku i brankáři, ale jeho střela skončila těsně vedle branky. Poté přeloboval Skácel brankáře hostů, ale jeho pokus těsně minul opuštěnou branku. Těsně před koncem zachránil Sňozík bod domácím, který z bezprostřední blízkosti nohou vyrazil jasnou šanci útočníka hostů.