14. kolo A-tým FK Lety - SK Tlustice 2:0 (2:0)

16.06.2023 06:38

14. kolo FK Lety - SK Tlustice 2:0 (2:0) Skácel, Černý

 

Štěpán - Kratochvíl (77. Spousta), Švejda, Janich, Dominik Kischer - Kubata (70. Beránek), Pechar, Černý (Cipra), Krtek - Koštialik, Skácel

 

Domácí v posledním utkání sezóny začali aktivně a v 17. minutě otevřeli skóre. Obrana hostů po účinném pressingu vyrobila chybu, Skácel se ocitl sám před brankářem a uklidil míč do sítě - 1:0. Domácí na deštěm zkrápeném trávníku pokračovali v náporu, v 29. minutě vystřelil Černý z více než dvaceti metrů a trefil horní růžek branky - 2:0. Do další příležitosti se dostal domácí Pechar, jeho únik po křídle však skončil vedle branky. Těsně před přestávkou napřáhl ke střele Pechar, ale brankář hostů vyrazil jeho prudkou střelu na roh.
Druhý poločas byl jiný, hosté se pokoušeli o zkorigování výsledku, ale domácí obrana byla pozorná. Jedinou šanci měli hosté čtvrthodinu před koncem utkání, po křižném centru šla hlavička útočníka hostů vedle branky. Vzápětí si na pas střídajícího Beránka naběhl Skácel, brankář hostů včasným vyběhnutím šanci překazil. Poté se již utkání dohrálo a skončila tak sezóna, po které nás čeká v té následující reorganizace krajských soutěží.