12. kolo A-tým FK Lety - SK Petrovice 3:1 (1:0)

17.10.2021 07:06

12. kolo FK Lety - SK Petrovice 3:1 (1:0) Měchura, Veselý, Krtek

 

Sestava: Štěpán - Měchura, Janich, Cipra, Jiří Kischer (12. Kratochvíl) - Král, Dominik Kischer, Hřebeček, Veselý (88. Kustoš) - Čermák, Kubata (77. Krtek)

 

Důležité výhra nad důrazným a bojovným soupeřem. Domácí se hned v úvodu ujali vedení, na centr z rohového kopu si naběhl Měchura a hlavou otevřel skóre - 1:0. Hosté poté zatlačili domácí a vypracovali si několik příležitostí, ale všechny skončily na obraně domácích. Největší z nich zlikvidoval Štěpán v domácí brance, kdy vyrazil střelu hostujícího útočníka a dorážku zblokovala domácí obrana na brankové čáře.
Po přestávce zvýšil vedení domácích Veselý v 50. minutě, který si naběhl za obranu hostů a přízemní střelou rozvlnil síť - 2:0. Hosté se nevzdali a nadále ohrožovali branku domácích. Zde ale úřadoval dobře chytající Štěpán. Přesto hosté snížili v 75. minutě, kdy po rychlém protiútoku prudký přízemní centr dorazil hostující útočník do branky - 2:1. Domácí bránili hubený náskok a podnikali kontry do otevřené obrany hostů. Dvě velké příležitosti spálil v posledních deseti minutách Čermák. Utkání uklidnil střídající Krtek, který z úhlu prostřelil brankáře hostů - 3:1. Domácí v silně kombinované sestavě bez tří opor vybojovali tři body.