Pohár SKFS 1. kolo FK Lety - Spartak Příbram 2:3 (2:1)

14.09.2023 06:33

Pohár SKFS 1. kolo FK Lety - Spartak Příbram 2:3 (2:1) Jarolím, Poslední

 

Štěpán - Měchura. Šmerda, Janich, Jiří Kischer - Holý (83. Beránek), Jarolím (62. Chalupa), Veselý, Krtek - Polák (44. Koštialik), Poslední

 

Hosté byli zpočátku aktivnější a neproměnili několik příležitostí, jednu z nich zastavilo břevno domácí branky. Domácí se po patnácti minutách osmělili a v 17. minutě šli do vedení Jarolímem - 1:0. V 24. minutě přihrál Měchura v pokutovém území Poslednímu, který zvýšil náskok domácích - 2:0. Hosté snížili na rozdíl jedné branky v 37. minutě, kdy po ztrátě míče na polovině hřiště podnikli rychlý protiútok a přesně zakončili - 2:1.
Druhý poločas se odehrával podle stejného scénáře, hosté měli mírnou převahu, domácí podnikali rychlé protiútoky. Velkou příležitost spálil v 67 minutě domácí Koštialik, který prostřelil brankáře, ale na brankové čáře obránce hostů odvrátil míč do bezpečí. Vzápětí vyrovnali hosté po vlastní brance Měchury - 2:2. V závěru, když už se oba týmy chystali na penaltový rozstřel, vstřelili hosté vítězný gól po trestném kopu a následné přesné dorážce k tyči - 2:3.