Mladší přípravka - 1. turnaj

14.09.2017 14:32

Mladší přípravka vyhrála úvodní turnaj letošního OP

První turnaj okresního přeboru mladších přípravek (ročníky 2009 a mladší) jsme odehráli v neděli v Dolních Břežanech. Uplynulý ročník pro nás byl seznamovací a na celkově 2. místo ve skupině chceme v aktuální sezóně navázat. Cíl je jednoznačný a nejvyšší: na rozdíl od loňska máme proti sobě stejně staré protivníky, proto bychom chtěli svou skupinu vyhrát a postoupit do okresního finále.

Soupeři nám budou Sokol Dobřichovice (což jsou naši mladší spoluhráči z Futsalu Dobřichovice), dva týmy Kazína (loňský vítěz OP), Všenory a nově B tým Dolních Břežan – klubu s širokou základnou (má 37 hráčů ročníku 2009 a mladších) a krásným areálem.

V premiérovém turnaji se nám dařilo. Nejprve jsme porazili Kazín A 7:3 a v bratrovražedném boji Dobřichovice 12:4. Poté přišly zápasy, kde jsme soupeře převálcovali – kazínské béčko 17:0 a Všenory 22:1 (od následujícího turnaje se proto vrátíme k dřívější praxi, že v takových duelech nikdo z našeho týmu nebude moci dát gól svou silnější nohou).

Poslední duel byl skutečným vyvrcholením turnaje, když se utkala dvě neporažená mužstva. Přes bouřlivou podporu domácího týmu fanoušky z řad rodičů jsme ve 3. minutě vedli již 3:0 a bylo hotovo. Zápas jsme nakonec vyhráli 4:2 a se skóre 62:10 a plným počtem bodů obsadili 1. místo.

Mladší přípravka FK Lety nastoupila ve složení: Max Bartál, Vojta Havránek, Adam Kalivoda, Kryštof Pražák, Šimon Pešice, Vítek Suchomel, Dan Hlaváček, Tomáš Pavel a Max Tesner (poslední tři jmenovaní jsou naši spoluhráči z Futsalu Dobřichovice a do týmu přišli o prázdninách).

 

Další turnaj sehrajeme v sobotu 16. září 2017 od 10 hodin na hřišti v Kazíně.

 

J. Pešice, trenér ml. přípravky FK Lety