Hodnocení sezóny 2015/16

01.07.2016 13:34

Hodnocení sezóny 2015/16

 

A-tým

Druhá sezóna našeho A-týmu v krajské 1. A třídě, oddělení A skončila nevalně. Po povedeném podzimu (zisk 18 bodů) tým jarní část nezvládl a po dvou sezónách sestupuje do krajské 1.B třídy. Celková bilance: 16. místo, 25 bodů. V loňské sezóně byl bodový zisk totožný, ale tentokrát to na záchranu nestačilo. Tým čeká během léta obměna kádru.

 

Dorost (U-19)

Dorost odehrál již osmou sezónu v krajské 1. A třídě. Ve skupině D skončil na 3. místě. Mužstvo bojovalo během celé sezóny o špičku tabulky, ale nakonec obsadilo třetí příčku s 62 body. V možnostech týmu bylo svou skupinu vyhrát, ale nevalná docházka a přístup k tréninkům a utkáním během jara tuto šanci zhatila. Příležitost vyhrát svou skupinu vzala za své po porážce 0:6 na hřišti pozdějšího vítěze z Bohutína. Pozitivním jevem jsou starty několika dorostenců během celé sezóny za A-tým.

 

Další mládežnická mužstva hrála ve svých kategoriích Okresní přebor Prahy-západ.

Starší žáci (U-15) skončili na 1. místě a stali se přeborníky okresu Praha-západ – postup do krajské 1.A třídy poprvé v historii.

Mladší žáci (U-13), společný tým s SK Černolice se umístil na 2. příčce.

Starší přípravka (U-10) – 2. místo.

Mladší přípravka (U-8) – 1. místo ve skupině D. Finále o přeborníka okresu s vítězi ostatních skupin zvládli hoši bravurně a stali se bez ztráty bodu přeborníky okresu Praha-západ!

Fotbalová školička (U-6) - nejmenší (5-6 let) nehrají žádnou pravidelnou soutěž, seznamují se se základy fotbalu.