Hodnocení sezóny 2014/15

21.06.2015 08:04

FK LETY - hodnocení sezóny 2014/15

 

A-tým

A-tým v první sezóně v krajské 1. A třídě, oddělení A, bojoval po celou sezónu o holou záchranu. Do podzimní části vstoupil oslaben o Pavla Korbeláře – zranění a časově zaneprázdněného Petra Kalivodu. Tým byl posílen o Petra Cipru ze Slavie, o Marka Baubína a Jaroslava Nejepsu z Vonoklas. Tým zaplatil nováčkovskou daň, byl častokrát soupeři trestán za otevřenou hru a hlavně se ukázalo, že úroveň této „ligy vesnic“ je podstatně vyšší, než kdo byl ochoten připustit. Po podzimu po odehraných 15 kolech byl na 14. místě s 8 body (3 body byly anulovány za odstoupení Slovanu Hradištko ze soutěže). Během zimní přípravy v Radotíně se mužstvo semklo, vrátil se Pavel Korbelář a po druhém jarním kole přišel brankář Petr Vácha z Motorletu. Celé jaro se hrálo o záchranu. Dlouhá sezóna zanechala stopy v kádru, opětovně se vážně se zranili Pavel Korbelář a Jakub Janouš. Po předposledním kole si všichni mohli oddechnout, po výhře nad SK Hvozdnice se tým definitivně zachránil na úkor finišujících Cerhovic. Celková bilance: 14. místo, 25 bodů.

 

Dorost (U-19)

Dorost odehrál již sedmou sezónu v krajské 1. A třídě. Ve skupině E skončil na 2. místě, což historicky nejlepší umístění v krajských soutěžích. Mužstvo během jara bohužel promrhalo podzimní náskok, kdy vedlo svou skupinu s 31 body a s čtyřbodovým náskokem na druhý Milín. Možnost vyhrát svou skupinu vzala za své po vážném zranění Jakuba Janouše v prvním jarním kole, odchodu Michala Růžičky do Meteoru 8 a hlavně nevalná docházka a přístup k tréninkům a utkáním během celého jara. Starty několika dorostenců za A-tým se pozitivně promítly do herního projevu po celou sezónu.

 

Další mládežnická mužstva hrála ve svých kategoriích Okresní přebor Prahy-západ.

Starší žáci (U-15) skončili na 7. místě.

Mladší žáci (U-13), společně s SK Černolice, se umístili na 4. příčce.

Starší přípravka (U-10) – 2. místo.

Mladší přípravka (U-8) – 1. místo ve skupině D. Finále o přeborníka okresu s vítězi ostatních skupin zvládli hoši bravurně a stali se bez ztráty bodu přeborníky okresu Praha-západ! O přeborníka SKFS (Středočeského kraje) se utkala 20.6.15 v Čáslavi. Po fantastických výkonech předváděných ve všech utkáních se stala vítězem i turnaje o přeborníka SKFS! Gratulujeme!

Fotbalová školička (U-6) - nejmenší (5-6 let) nehrají žádnou pravidelnou soutěž, seznamují se se základy fotbalu.