9. kolo B-tým: FK Lety - Horoměřice 3:1 (0:1)

19.10.2008 00:00 Utkání dvou rozdílných poločasů nakonec dopadlo dobře pro domácí. Zasloužená výhra s vedoucím týmem tabulky, hlavně po bojovném výkonu v druhém poločase, jistě potěší. Sestava B-týmu:

Štěpán - Císař, Gregor, Škrleta, Kapoun - Kischer, Černý(45.min Demjanenko M.), Nádr, Frolík - Kučera(88 min. Miška), Mička(80 min. Kárník)

Od úvodního hvizdu bylo znát, že hosté nejsou náhodou v čele tabulky a aktivní hrou přehrávali domácí. V 6. minutě se navíc přes bránícího Císaře prosadil hostující útočník a hosté šli do vedení (0:1). Další branku mohli přidat po zaváhání Frolíka a následném úniku, ale horoměřický útočník poslal míč z vyložené šance vedle branky. V 15. minutě se rozeznělo břevno nad Štěpánem. Potom se domácí trochu probrali a snažili se vymanit z tlaku hostí. V 30. minutě se do jasné šance dostal Kučera, ale prováhal příležitost. O další 3 minuty později se opět mohlo měnit skóre ve prospěch hostí, ale tutovku neproměnili. Do druhého poločasu čekala na domácí pořádná práce, aby s výsledkem něco udělali.
Do druhého poločasu nastoupil Demjanenko M. místo Černého.
Vstup se povedl lépe hostům, ale gól z brzké šance nebyl pro ofside uznán. Domácí tedy přidali. Ve 49.minutě se po rychlé kombinaci po levé straně dostal k zakončení Demjanenko, ale míč poslal mimo bránu. Domácí byli najednou všude o krok dřív a nutili soupeře k chybám. Nejprve odvraceli hosté centrovaný míč tak nešikovně, že míč doputoval až za záda hostujícího brankaře a stoper Jeslínek nemohl mít radost (1:1). V 61. minutě se ve středu hřiště napřáhl Frolík a pěknou střelou z dobrých 30 metrů otočil vývoj utkání (2:1). Domácí byli na koni a hosté nedokázali reagovat na nápor domácích. Další zvýšení domácích mohl zařídit Kučera, ale neumístil přesně svou střelu. Poté se nadechl k sólu přes celé hřiště Císař a svou rychlostí ukázal soupeři jen záda, ale jeho střelu brankář se štěstím nadvakrát zlikvidoval. Další šanci zastavili hosté nedovoleně na hranici pokutového území. Kopu se ujal Demjanenko a tvrdou střelou propálil vše až do branky (3:1). Domácí se potom zatáhli a bránili výborný výsledek. Do hry ještě zasáhli střídající Kárník a Miška. Hosté překvapivě neodváží ani bod, i když v prvním poločase byli jasně lepší. O to větší radost ja na straně domácích.

Branky: Frolík, Demjanenko M., vlastní Jeslínek
ŽK: Gregor