8. kolo dorost AFK Loděnice - FK Lety 0:1 (0:0)

30.09.2017 19:19

Sestava: Chvátal – Strnad, Matoušek, Veselý, Uriánek – Babiak (73. Calda), Koníček, Krtek – Bíl (55. Vrátný (88. Vyleta)), Květoň (87. Tenkrát), Přib (87. Waldhauser)

Těžce vydřený tři body.

V úvodní části zápasu jsme byli aktivnější a vytvořili jsme si i šance, ale zakončení bylo nepřesné anebo zakročil dobře chytající gólman domácích. Ve 25. minutě postupoval sám Přib ze strany na branku, ale jeho střelu vyrazil nohou brankář. Ve 30. minutě se do slibné šance dostal Koníček po závaru z rohu, ale jeho rána skončila těsně nad břevnem. Domácí, kteří byli zaměřeni jen na obranu, si vážnější šanci nevytvořili.

V druhém dějství jsme pokračovali v aktivitě a hrálo se především na útočné polovině, avšak přes zhuštěnou obranu jsme se dostávali jen těžce. V 56. minutě se uvolnil Vrátný, jeho přízemní střela orazítkovala tyč. V 65. minutě byl vysunut do zakončení Květoň, jehož střela skončila pouze na boční síti. O jediný gól zápasu se postaral Koníček, který na hřišti předvedl mimořádný výkon! V 82. minutě se dostal k odraženému míči z rohového kopu a střelou o zem již brankáře překonal – 0:1. Domácí si ve zbývajícím čase vytvořili víc příležitostí než za celý zápas, především ze standardních situací, ale pozorná obrana vše odvrátila do bezpečí. 

Branka: Koníček