8. kolo B-tým: Zbuzany - FK Lety 2:1 (1:1)

12.10.2008 00:00 Naše béčko s fotbalovějším soupeřem přišlo o bod až v závěru utkání. Rozhodčí také neměl svůj den, neboť svými výroky hnal do útoku pouze domácí. Opět v kombinované sestavě nastoupil B-tým takto:

Štěpán - Miška, Demjanenko M., Škrleta, Tláskal - Císař, Kapoun, Čermák, Mička (66.min Frolík) - Kučera, Jablonský


Zápas začal očekávaným náporem domácich. Obrana hostí si po malých nedorozuměních počínala docela dobře. Ve 12. minutě si však na pravé straně zpracoval dlouhý centr domácí útočník a přes bránícího Tláskala skákavou střelou otevřel skóre zápasu (1:0). Hosté se nenechali zaskočit a hned o čtyři minuty později si na rohový kop Kučery vyskočil Škrleta a přesnou hlavičkou vyrovnal (1:1). Domácí branka zřejmě zaskočila, protože už nebyli tak aktivní jako na začátku. Do konce poločasu byla hra vyrovnaná a domácí zahrozili jen z několika standardních situací, ze kterých nic nevytěžili.
Druhý poločas začal stejně jako první skončil. Domácí se chtěli prosadit, ale chyběla jim přesnost v rozehrávce. Nicméně jim vše vynahradil rozhodčí, který už od konce první půle nasadil dvojí metr posuzování nedovolených zákroků. Každý žasl nad výroky, údajně krajského rozhodčího, který zákroky na naše béčko s přehledem otočil ve prospěch domácích. Kupříkladu jedna z minel rozhodčího, kdy odpískal faul na domácího hráče, který uklouzl a nebyl nikým atakován. I domácí přiznali, že proti rozhodčímu se špatně hraje. Domácí zahrávali asi 30 standardních situací proti bráně Štěpána, ale nedařilo se jim proti pevné obraně hostí prosadit. Nicméně pár šancí měli i hosté. Nejprve Císař nepřesnou střelou poslal míč až nad ochrannou síť, po té i Kučera nepřesně pálil vedle brány. Domácí udeřili až v 80. minutě, kdy dostal dlouhý míč domácí útočník a obešel bránícího Tláskala a se štěstím prostřelil vyběhnutého Štěpána. Hosté vrhli vše do útoku ve snaze obvézt alespoň bod. Šance měli Tláskal a Kučera. Poslední šanci měl Čermák, po Demjanenkově přetaženém centru číhal na zadní tyči, ale rozhodčí vše viděl a proto než se mohl Čermák dostat k míči odpískal nepochopitelně faul na domácí zřejmě od Kučery, který v té době ležel na zemi. Domácí tak vydřeli výtěztví.
Rozhodčí však hrubě ovlivnil vývoj zápasu a právem naštvaní hosté sudímu málem vysvětlovali ručně, jak že se má pískat.

Branky: Škrleta
ŽK: Škrleta