7. kolo B-tým: FK Lety - Kazín 3:3 (1:1)

05.10.2008 00:00 Hektické utkání nakonec dopadlo remízou, protože Béčko zbytečně inkasovalo v nastaveném čase v obou poločasech. B-tým nastoupil do utkání takto:

Štěpán - Císař, Škrleta, Gregor, Miška (80.min Frolík) - J.Kischer (87.min Mička), Šindelář, Šůra, Kárník (45.min Čermák) - Kučera, Kapoun

Lety nastoupily do utkání s touhou získat tři body a odskočit v tabulce soupeřům ve spodních řadách. Hned v úvodu dostali hosty pod tlak. V 6.minutě si na přesný centr Kučery naběhl Šůra a hlavou otevřel skóre 1:0. Ve 12. minutě záhrával rohový kop Kischer a Kárník hlavou orazítkoval jen břevno. Další šance měli Kučera a Kischer, stav se ale neměnil. Hra se potom zpomalila a hosté hru vyrovnali a tlačili se také do šancí, ale chyběla jim přesnost. V nastaveném čase v 47. minutě Štěpán podcenil centrovaný míč hostí a v souboji se mu nepodařilo míč chytit a hosté vyrovnali do šatny (1:1).
Druhý poločas začal nejistými zákroky na obou stranách. Nejprve se řítil hostující útočník sám na golmana domácích, jasnou šanci mu zmařil výborným zákrokem Štěpán. Z následné dorážky se míč do brány nevešel. Naopak na druhé straně v 50.minutě po nepřesné rozehrávce hostí se k míči dostal Kučera a hezkým obloučkem opět získal vedení pro svůj tým (2:1). Hosté přidali a v 53. minutě po zákroku Štěpána nastřeli tyč. V 65. minutě se po ztrátě míče soupeř napřáhl a střelou z dálky překonal domácího golmana (2:2). Béčko se však z druhého gólu nepoložilo a snažilo se strhnout vedení opět na svou stranu. Podařilo se až v 84.minutě po rohovém kopu se dostal k míči opět Kučera a nezaváhal (3:2). Hosté však využili v nastaveném čase v 95. minutě šanci po odraženém balonu a srovnali na konečných 3:3. Remíza je spravedlivá pro oba týmy.

Branky: 2x Kučera, Šůra