6. kolo A-tým AFK Loděnice - FK Lety 1:4 (0:3)

01.10.2017 07:10

6. kolo A-tým AFK Loděnice - FK Lety 1:4 (0:3) 2x Chalupa, 1x Kratochvíl, Čermák

 

Sestava: Sňozík - Rosenkranz, Josef Baubín, Kustoš, Marek Baubín - Dominik Kischer, Kratochvíl, Jarolím, Jiří Kischer (87. Šmerda) - Čermák (73. Cipra), Chalupa (80. Císař)

 

Výhra z trávníku vedoucího týmu se počítá. Svižný fotbal přinesl první příležitost domácím v 10. minutě, kdy skákavá střela vypadla Sňozíkovi z náručí, ale dobíhající domácí útočník nepřihrál před branku přesně. Poté se dostal do šance Jarolím, ale byl zablokován před brankou domácích. Na druhé straně zahřmělo ve 14. minutě, na roh Jarolíma si naběhl Kratochvíl a hlavou skóroval - 0:1. Domácí mohli srovnat skóre v 19. minutě, odražený míč prudce vystřelil z 20 metrů domácí hráč, jeho pokus skončil těsně vedle branky hostů. Pak přišly chvíle hostů, v 25. minutě vysunul Jarolím nabíhajícího Chalupu, který své sólo proměnil v druhou branku - 0:2. Tři minuty nato se situace opakovala Chalupa uvolnil nabíhajícího Čermáka, který překonal domácího brankáře - 0:3. Definitivní tečku mohl přidat Čermák, kterého v 37. minutě našel křižnou přihrávkou Dominik Kischer, ale jeho dorážka skončila nad opuštěnou domácí brankou!
Druhý poločas začal náporem domácích, v 52. minutě vyrazil Sňozík prudký rohový kop na hranici pokutového území , odkud přesně vystřelil domácí hráč, ale Sňozík jeho ránu vytěsnil na další roh. Domácí zdramatizovali utkání v 57. minutě, přesný centr za obranu neodvrátil nikdo z hostů a domácí Herejt hlavou snížil. Minutu nato chytil Sňozík nepříjemný trestný kop. V 61. minutě se nadechl k velkému sólu Kratochvíl, jeho průnik domácí obranou zastavil až domácí brankář, který jeho střelu stačil vyrazit. Dvě minuty nato vyrazil domácí brankář trestný kop Jarolíma na roh. Podobná situace se opakovala v 68. minutě před brankou hostů, přesný trestný kop zlikvidoval Sňozík. Hosté rozhodli utkání v 79. minutě, únik Jarolíma po křídle a jeho přesný centr zakončil prudkou ranou Chalupa - 1:4. Poslední příležitost měl v 81. minutě Dominik Kischer, jeho pokus z úhlu na přední tyč vyrazil domácí brankář nohou na roh.