5. kolo dorost FK Lety - FK Mníšek p. B. 4:5 (3:1)

10.09.2017 15:24

Sestava: Chvátal – Babiak, Bíl, Veselý, Uriánek – Přib (68. Krtek), Květoň, Koníček – Hrdlička (85. Waldhauser), Neumann (68. Tenkrát), Záhora

Nezvládnutý druhý poločas nás stál lepší výsledek.

První půlhodina patřila našim dorostencům, kteří předváděli solidní výkon. Šance střídala šanci a díky zásahům Hrdličky jsme šli do rychlého tříbrankového vedení. Další vývoj utkání ovlivnilo neproměnění dalších šancí a nenavýšení brankového rozdílu. K nepřesnosti se přidala i trochu smůla, hned čtyři pokusy skončily pouze na konstrukci branky hostů. Hosté snížili z pokutového kopu, jinak si výraznější šanci v prvním poločase nevytvořili.

I přes upozornění o poločasové přestávce došlo k uspokojení, které změnilo dobře rozehraný zápas v horor. Soupeř spoléhal na brejky, které jim postupem času začaly vycházet. Hosté naše výpadky v obraně dokázali potrestat a vyrovnat, následně dokonce výsledek otočili. To vše během prospaných sedmi minut!  V 78. minutě ještě stihl Záhora vyrovnat, ale hosté za další dvě minuty opět strhli vedení na svou stranu. Závěrečná křeč a nervozita znamenala konec nadějí.

 

Branky: 3x Hrdlička, 1x Záhora