4. kolo B-tým: Dobrovíz - FK Lety 3:2 (1:1)

14.09.2008 00:00 Bojovné utkání nakonec nedopadlo šťastně pro naše béčko. Nejméně bod z hřiště soupeře by si zasloužilo. Při příjemném počasí nastoupil náš B tým takto:

Štěpán - Miška (70 min.Černý), Demjananko M., Škrleta, Gregor - Císař, Demjanenko R.(85 min. Kárník), Šindelář, Tláskal (75min. Frolík) - Kučera, Kapoun

Od první minuty se hrál bojovný fotbal se spoustou tvrdých zákroků. Hosté vědomy si soupeřovy kvality řešili obranné situace bez chyby. Tu však udělal rozhodčí v 20 minutě, kdy neodpískal jasně viditelný ofside. Domácí hráč měl poté snadnou práci přehodit vyběhnutého Štěpána (1:0). Hosté se však nevzdali a snažili se vyrovnat. V 21 min. si vyšlápl soupeř na agylně hrajícího Tláskala a vysložil si žlutou kartu. Po několika neúspěšných akcích hostí se nakonec v 37min. mohli radovat z vyrovnání. Odražený míč se dostal ke Kučerovi a ten střelou z dálky vyrovnal (1:1). Konec poločasu prinesl další šance na obou stranách ale žádná brankaře neohrozila.
V druhém poločase se domácí snažili vytvořit si tlak, ale nedařila se jim rozehrávka a dlouhé míče naprošli přes obranu hostí. Naopak Lety měli možnost k rychlým akcím na soupeřovu bránu. V 71 min. se nikým neatakovaný Šindelář dostal až k soupeřově šestnátce a křižnou střelou poslal hosty do vedení (1:2). Rozhodčí byl však proti a v 79 min. nařídil vymyšlený pokutový kop proti hostům (2:2). Domácím to velice povzbudilo a v 88 min. strhli výsledek na svojí stranu (3:2). Domácí však k vítěztví přivedl značnou měrou rozhodčí. B tým se odehrál zatím jedno z nejlepších utkání.


Branky: Kučera, Šindelář

Žlutá karta: Demjanenko M., Škrleta