4. kolo A-tým Sokol Daleké Dušníky - FK Lety 2:3 (0:2)

17.09.2017 21:53

4. kolo Sokol Daleké Dušníky - FK Lety 2:3 (0:2) 2x Chalupa, 1x Jarolím

 

Sestava: Sňozík - Josef Baubín (35. Turek), Kustoš, Pospíšil, Rosenkranz - Dominik Kischer, Cipra, Jarolím, Jiří Kischer (79. Marek Baubín) - Čermák (71. Kratochvíl), Chalupa

 

Cenné tři body ze hřiště bojovného soupeře. První příležitost měli domácí v 5. minutě po zaváhání Pospíšila, sólo domácího útočníka skončilo mimo tyče. V 11. minutě skončila střela Jarolíma těsně vedle domácí branky. O čtyři minuty později se poprvé radovali hosté, Cipra uvolnil Chalupu, který sám před domácím brankářem nezaváhal - 0:1. Domácí kontrovali v 20. minutě, střela z úhlu po kombinaci v pokutovém území těsně minula tyč branky hostů. Minutu nato zvýšili hosté, domácí stopér odhlavičkoval míč na nohu Chalupy, který prudkou střelou prostřelil vše, co mu stálo v cestě - 0:2. Domácí se nevzdávali, v 26. minutě letěla střela z hranice pokutového území vedle. o minutu později prováhal velkou příležitost hostující Čermák. Hned nato zlikvidoval Čermákovi další šanci domácí brankář, který na dvakrát chytil na brankové čáře jeho dorážku. Chalupa mohl v 33. minutě dokončit svůj hattrick, ale domácí brankář stačil jeho střelu vyrazit. V 40. minutě spadl v pokutovém území domácí útočník, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá. Další šanci měl před přestávkou Jarolím, který z úhlu postupoval sám na domácího brankáře, který vystihl jeho přihravku na volného Chalupu. V poslední minutě první půle pronikl do pokutového území domácí útočník, jeho střelu stačil Sňozík vyrazit na roh.

Po přestávce měl v 53. minutě první gólovku Chalupa, jeho prudkou střelu vyrazil domácí brankář a vzápětí si narazil Chalupa míč s Jarolímem, který nedal domácímu brankáři žádnou šanci - 0:3. Domácí snížili na rozdíl dvou branek v 65. minutě, kdy centr vypadl Sňozíkovi a dobíhající domácí útočník jej uklidil do sítě. Domácím narostla křídla a začali hrát vabank. Další šanci domácích vychytal Sňozík 71. minutě, kdy sólo domácího útočníka stačil po rychlém vyběhnutí vyrazit do pole. V 82. minutě unikl otevřené domácí obraně Chalupa, jeho střelu tečoval domácí brankář a před brankovou čárou jej vykopl dobíhající domácí obránce. Dvě minuty nato snížili domácí, kdy centr z křídle prodadl do malého pokutového území a k překvapení všech zapadl do sítě. Domácí se pokoušeli o vyrovnání, ale žádnou šanci si již nevypracovali. V poslední minutě vyrazil Jarolímovi domácí brankář přesnou střelu z trestného kopu na roh.