3.kolo: FK Lety - Jinočany 3:2 (0:2)

05.09.2004 00:00 FK Lety - Jinočany 3:2 (0:2) branky 2x Šindelář, 1x Karpiv
Velký obrat v zápasu korunovaném vítězstvím! Zápas s velkým favoritem začal naším náporem, při kterém jsme si vytvořili 2 gólové šance, ale bohužel nebyly korunovány brankami. Po 15 minutách se soupeř začal osmělovat a potvrzovat úlohu favorita. V 22.minutě se soupeř ujal vedení po rychlé akci do naší otevřené obrany. Nápor soupeře pokračoval, ale i náš tým se tlačil do útoku a diváci viděli v této fázi zápasu fotbal "nahoru-dolů". V 35. minutě byl vyloučen nejlepší útočník soupeře za 2. žlutou kartu a začali jsme hrát přesilovku, která bývá ve fotbalu leckdy ošidná. Naše převaha se stupňovala, ale hosté udeřili v 43.minutě z rychlého brejku - 0:2.
Druhý poločas začal pro nás nešťastně, v 49. minutě se vážně zranil náš "špílmachr" František Novotný, jež byl následně převezen do nemocnice. Všichni mu přejeme touto cestou brzké uzdravení.
Místo něj přišel na hřiště Milan Demjanenko a zahájili jsme dobývání soupeřovy branky. V 52.minutě po ideálním centru hlavičkoval Honzek do tyče a dorážkou Šindeláře jsme vstřelili kontaktní gól - 1:2. Tentýž hráč v 57.minutě vyrovnal na 2:2. Náše převaha pokračovala, ale soupeř občas zahrozil rychlými protiútoky. Při jednom brejku soupeře se vyfauloval náš obránce Michal Friš, jež byl nucen po druhé žluté kartě opustit hřiště. Začala hra "kdo z koho". Ani toto vyloučení však nepřibrzdilo naši velkou euforii v 2. poločase. V 74.minutě po krásném pasu Kapouna přes polovinu hřiště zužitkoval ideálně tuto příležitost Karpiv v náš vedoucí gól - 3:2. Hosté se pokusili vyrovnat, ale už neměli potřebné štěstí a klid. Musím vyzdvihnout bojovnost a vůli našeho týmu v 2. poločasu, kdy se povedl fantastický zvrat z 0:2 na 3:2.