26. kolo A-tým FK Lety - Olympia Zdice 2:1 (1:1)

18.06.2017 06:18

26. kolo FK Lety - Olympia Zdice 2:1 (1:1) Císař, Josef Baubín

 

Sestava: Sňozík - Rosenkranz, Šmerda, Josef Baubín, Marek Baubín - Čermák, Kratochvíl (34. Poslední), Cipra (86. Štěpán), Jiří Kischer (59. Janich) - Císař (46. Dominik Kischer), Nejepsa

 

Závěr sezóny v dovolenkovém tempu. Domácí vlétli na soupeře a v 2. minutě vyrazil brankář hostů dvě nepříjemné střely nohou. Domácí se ujali vedení ve 20. minutě, Marek Baubín zatáhl míč po křídle, zpětnou přihrávkou našel v pokutovém území Císaře, který otevřel skóre - 1:0. Dvě minuty nato bylo srovnáno, hosté rychle rozehráli standardku, centr do pokutového území byl zablokován, ale na dorážku z bezprostřední blízkosti už byli bránící domácí krátcí. V 25. minutě nebezpečně vystřelil Jiří Kischer, jeho ránu vyrazil brankář hostů. V 27. a 33. minutě měli hosté dvě příležitosti, první skončila mimo tyče, druhá skončila na rukavicích Sňozíka.
Po přestávce skórovali domácí v 59. minutě, kdy ne centr Posledního si naběhl Josef Baubín a jeho hlavička skončila v síti - 2:1. O dvě minuty později se situace opakovala jen s tím rozdílem, že hlavičku Josefa Baubína vyrazil brankář hostů na břevno. Poté tempo utkání povadlo, za zmínku ještě stojí v 81. minutě hlavička Janicha, kterou vyrazil brankář hostů a přímý kop Posledního, který stačil brankář hostů vyrazit. Domácí se rozloučili s pohodovou sezónou vítězsvím, kdy už o nic nešlo, hosté opouštějí 1. B třídu.