2. turnaj mladší přípravka

01.10.2016 06:21

Mladší přípravka byla druhá i v Dobřichovicích

Druhý turnaj okresního přeboru mladších přípravek (ročníky 2008 a mladší) se hrál ve středu 28.9.16 v Dobřichovicích. V tom prvním skončily Lety na stříbrné příčce a stejnou pozici obsadily i tentokrát. Lepší byl opět A-tým Kazína. Odveta se odehraje již tuto neděli v Letech.

Úvod dobřichovického turnaje obstaral duel s domácími benjamínky (ročníky 2009 a 2010), který Letovští vyhráli 5:3 a stejně se jim vedlo i ve druhém utkání proti Řevnicím. Ovšem s tím rozdílem, že v něm prohráli první poločas 2:3 (hraje se systémem 4+1, 2 x 10 minut). Klukům chyběl klid v zakončení, spalovali jednu šanci za druhou a o výsledku rozhodli až v samotném závěru, kdy jejich tlak soupeř už neustál.

I proti béčku Kazína jsme se rozjížděli pomaleji a výhra 9:1 se zrodila po poločase 2:0. A také v utkání se Všenory Lety prohrávaly 0:1 po půli a o výhře rozhodly pěti góly po přestávce.

Celý turnaj gradoval posledním zápasem, v němž se utkali neporažení. Scénář byl z pohledu FK Lety naprosto odlišný. Na kazínské áčko kluci vlétli jak uragán a po pár minutách vyhrávali 2:0, jenže přišlo totální uspokojení. Zběsile útočit začali i letovští obránci, aniž by se stačili po svých nedotažených sólech vracet a soupeř naše „nosánky nahoře“ potrestal čtyřmi góly do poločasu a dalšími pěti v druhé půli. Prohra 2:9 mrzela, ale byla zasloužená.

Tým FK Lety tentokrát nastoupil ve složení: Matěj Albrecht, Max Bartál, Šimon Bělík, Vojta Havránek, Michal Janda, Adam Kalivoda, Sebastian Křivánek, Honza Nývlt, Šimon Pešice, Kryštof Pražák, Vítek Suchomel a Vašek Wills. V celkovém pořadí okresního přeboru mladších přípravek drží s přehledem 2. místo.

Pevně věříme, že v dalším tentokrát domácím turnaji, který se odehraje na hřišti v Letech v neděli 2. října od 10 hodin, budeme ještě úspěšnější. Přijďte se podívat a podpořit nás při snaze o premiérový zlatý úspěch!